27.5.2009

Kuulumisia

Omistajalla alkoikin tänään kesäloma!! Aika, joka meni koululle menee nyt koirille luonnollisesti :)
Tosin ei tämä nyt yhtä laiskottelua ole, kun meidän lauma vaihtaa maisemaa viikonloppuna ihan lopullisesti. Pihliksestä muutamme siis viikkiin, ja luulempa että koirat ovat tästä enemmän kun tyytyväisiä. Ulkoilumahdollisuudet kun vaan paranee kun aivan talon takaa pääsee pellolle ja metsään juoksemaan :) Leia vähän ihmettelee tätä sekamelskaa mikä kotona vallitsee, sen sijaan Leeviä ei kummastuta ollenkaan. Se on kokenut muuttaja, se on muuttanut kolme kertaa jo aiemmin.

Eilen oli jälleen Leevin agilitypäivä, joten Konalaan suuntasimme illalla. Tehtiin pientä ja kohtuullisen helppoa rataa. Leevi oli ihan outo, se ei irronnut yhtään. Herra vaan kyttäs mun käsiä (vaikka namit taskussa olikin), eikä katsonut juuri eteensä. Käytännössä mun piti ohjata se aivan putken suulle asti, kuten myös kepeille.. No mä sain sitten ohjeeksi ohjata Leeviä pelkästään vartalolla, ja pitää kädet selän takana piilossa. Aika hankalaa näin ohjaajalle juosta "ilman käsiä", mutta tulipahan treenattua ohjaamista. Yllättäen Leevi meni paljon paremmin, mitä nyt kepit ei oikeen sujunut. Se haki kepit väärältä puolelta, ja törmäili niihin keppeihin tuijottaessaan mua.. Mutta kyllähän ne sitten jotenkin sujui.

Maananaina meidän piti mennä mölleihin, mutta yllättäen mä ja Heidi koiralaumamme kanssa myöhästyttiin bussista ja lopun voi sitten vaan arvata. Mentiin viikin pellolle viettämään lämmintä kesäpäivää Leevin, Leian ja Ninjan kanssa. Mukaan saapui myös portugeesipentu Nori, jonka kanssa tietenkin vedettiin kunnon portugeesihepulit ja painit ;)

Eipä tässä muuta tällä kertaa.

Ei kommentteja: