24.2.2010

Petsiemiitti Rajasaaressa ja Leevin agilityä

Tänään oli todella hieno talvisää, ja suunnistimmekin heti herättyämme Leian kanssa bussilla rautientorille. Tavattiin taas osa petsieporukasta siellä, ja eikun yhdessä ratikalla kohti Rajasaarta!
Miitiin osallistu tällä kertaa Leian lisäksi Emma (göötti), Muppe (seropi), Mili (nöffi), Muru (seropi), Fiilis (collie), Nyyti (ruotsinhirvikoira), Aake (kessu), Apri (lampuri) ja Ada (whippet). Kiitos taas kivasta miitistä kaikille :)
Muutama tunti Rajiksessa vierähtikin ja Leia leikki ja juoksi tauotta pitkin saarta ja välillä jäälläkin. Neidillä näytti olevan ihan hauskaa, etenkin Mupen kanssa painiessa. Kuvia sain otettua melko vähän, ja yhteiskuvat koko koiraporukasta ei oikein ottaneet onnistuakseen.. Takaisin tullessa lähdin Leian kanssa vielä metrolla Itäkeskukseen ostamaan koirasille shampoita ja puruluita eläinkaupasta. Reilu viisi tuntia meni tämän päiväiseen seikkailuun, mutta nyt tuo musta otus onkin ollut varsin huomaamaton koko illan ;)







_____________________________________________


c) Heidi, otettu vuosi sitten suunnilleen kun vielä Hyvinkäällä agitettiin..

Eilen melkoisessa lumipyryssä lähdettiin Leevin kanssa taas kohti Konalaa, treeneihin tietysti :) Leevi oli taas oikein kiva ohjattava, mitä nyt pari kertaa yritti singahtaa väärälle esteelle ja sain ohjata sitä melko tarkkaan että tiukat käännökset sujui. Positiivista on renkaan sujuminen, ennen sille piti näyttää kädellä ettei hypellä sivusta tai alta, mutta nykyään menee sen ilman mitään ongelmia. Onnistuneet treenit tälläkertaa :)

Ei kommentteja: