18.6.2008

Treenausta ja kaupunkilaiselämää

Maanantaina oltiin netistä tutun koiraporukan kanssa treenailemassa tokoa ja kehäkäytöstä kaisaniemessä. Koiria oli alkuun yhteensä viisi, ja myöhemmin mukaan liittyi myös kaksi koiraa lisää. Vietettiin koko päivä kaupungissa, sai herra maistaa oikein city-koiran elämää ;)

Käytiin yhdessä koirapuistoilemassa välillä, mikä tämän mukavampi tapa viettää kesäpäivää koirien kanssa. Oli kyllä kotona väsynyt koira, kun kuusi tuntia yhteensä oltiin.



Eilen oltiin sitten jälleen agilitytreeneissä, kuten tiistai-iltoihin kuuluu. Oltiin toista kertaa uudella hallilla Hyvinkäällä, missä on loistavasti tilaa kirmailla vanhaan treenipaikkaan verrattuna. Tällä kerralla mentiin ihan suoraa rataa vaan (putki, ja kolme hyppyä). Tarvitsisin itse vaan paljon lisää vauhtia, koiralla sitä vauhtia ei puutu. Suoralla kun koira pääsee kovaa, niin täytyy itsekkin ihan tosissaan pistää jalkaa toisen eteen pysyäkseni tuon vauhdissa!

Saatiin myös itsenäisesti harjoitella kaikilla esteillä toisella puolella hallia. Menin sen kanssa paljon pujottelua, ja nyt kun omistajan ei enään tarvitse miettiä että mistä piti ohajata jne. niin koirakin osaa ne. Ei sitä paljoa tarvitse ohjata enään :) Ja puomia, hyppyjä, ja pussia treenailtiin myös itsekseen.

Lopuksi mentiin vielä helppoa rataa (pussi, A-este, putki(käännös), hyppy, hyppy, hyppy (käännös) ja hyppy, putki ja hyppy. Se meni hyvin ja vauhdilla kuten aina ;)

Tyytyväinen olin tämän päivän treeneihin, koira meni tosi kivasti.

Ei kommentteja: