22.7.2011

Kaupunkilaiskoiria

Koko kesä on menty niin että jokaisena vapaapäivänäni on satanut vettä, eikä olla päästy oikein minnekkään.. Mutta tänään, sellainen harvinainen yhteensattuma kun vapaapäivä töistä ja aurinkoinen sää! Siispä pakkasin laukkuun eväät itselleni, koirille vettä useita litroja ja kameran ja nappasin mukaan kaksi koiraa. Mukaan lähti tällä kertaa vain mustat tyttöset, Leia ja Blanka.

Ensin suunnattiin bussilla keskustaan, sitten ratikalla kauppatorille ja lopuksi lautalla Suomenlinnaan. Ihmisiä keskustassa oli paljon, turisteja joka puolella ihailemassa Helsinkiä. En mene vannomaan etteikö jonkun turistin matka-albumiin olisi eksynyt muutama kuvanen näistä vesinokkaeläimistäkin.. Koirille siis hyvää harjoitusta kulkea ihmisvilinässä, totutella erilaisiin alustoihin, paikkoihin ja kulkuneuvoihin. En muista onko Leia koskaan lautalla ennen mennytkään, mutta sen mielestä se oli yhtä rentouttava matkustuspaikka kun mikä tahansa muukin. Blanka suhtautui hieman varovaisemmin tuohon kummalliseen kulkupeliin, mutta takaisin tullessa se oli jo paljon reippaampi.

Reissuun vierähti kaikkiaan 6 tuntia ja koirat olleet aivan väsyneitä koko illan. Paljon ne on taas nähneet ja kokeneet yhden päivän aikana :) Ihan mieletön helle osui tälle päivälle, mutta koirat jaksoi hyvin kun istuttiin paljon varjossa, juotiin vettä ja nautittiin viileästä merituulesta. Kuvia tuli otettua myös, joskaan eivät oikein ottaneet onnistuakseen. Tässä kuitenkin jotain otoksia, laittelen lisää gallerian puolelle kunhan ehdin. Koirat tunnistaa kokoerosta aika hyvin, tuskin mikään yllätys että Leia on tuo pienempi ;)


























2 kommenttia:

Nea kirjoitti...

Voi, suomenlinna on kyllä kiva paikka kesäretkelle! Mekin käytiin siellä koirien kanssa joku kuukaus takaperin :)

Essi kirjoitti...

Oon täs lähiaikoona käyny lukemas teirän blogia, eli oli aika lisätä tää meirän blogin linkkilistaan =) Olis kiva, jos meiränki blogia voisit kurkata! :))