1.10.2011

Arjen yllätyksiä..

Pikkupiisonin yllätti torstai-illan aikana suuri kiusaus syödä keittiöstä raakaa sipulia.. Niinpä se oli irrottanut koiraportin seinästä, hypännyt 1,5 metrin korkeuteen sieppaamaan sipulipussin naulasta ja syönyt 2 sipulia raakana. Tämä siis sillävälin kun oltiin Leian kanssa treeneissä.
Muistin lukeneeni sipulin aiheuttavan koirille anemiaa, joten pikkuherran kohtalo vähän huoletti.. Kello oli paljon kun tultiin Leian kanssa kotiin, ja koska Leevi vaikutti virkeältä niin soittelin eläinlääkäriin vasta aamulla. Soitinpa vielä töistä kaverilleni että menee tarkistamaan onko Leevi hengissä.. ;) Eläinlääkäristä saatiin mielenrauhan lisäksi ohje c-vitamiinikuuriin. Tälläinen yksittäinen annos ei kuitenkaan ole yleensä niin haitallista, mutta vointia tietysti kehotettiin seurailemaan ja mahdollisesti tulemaan verikokeisiin. Enpä ollut tuollaista osannut mitenkään ennakoida, enkä ole koskaan ennen kuullut koiran syövän raakoja, kokonaisia sipuleita :o Mutta kun kyse on Leevistä niin mikä tahansa on mahdollista, myös sen koiraportin kaataminen..

Muuten viikko on mennyt ihan mukavasti. Keskiviikkona käytiin Annen ja Jemman kanssa lenkkeilemässä viikissä, ja haettiin akvaariokalat vihdoin kotiin :) Torstaina Karoliina kävi meillä Nemon kanssa kyläilemässä. Leia otti koiravieraan aika riehakkaasti vastaan, ja Leevi taas piti asemastaan kiinni ja Nemo sai välillä vähän tuimia silmäilyjä osakseen, ja se riitti. Ei tarvinnut pöristä yhtään, mikä oli oikein positiivista :)

Torstaina tosiaan treenattiin Leian kanssa agilityä, ja 15 esteen rataa tehtiin, mikä taisi olla uusi ennätys tuon kanssa ;) Pussi meni hyvin vaikka sitä oltiin tehty vain kerran aikasemmin, eikä silloinkaan kovin loisteliaasti.. Pöydällä tuo tarjosi taas 2onn/2off kontaktia, ja palkkailin sitä keskeltä pöytää. Radalla oli pussin ja pöydän lisäksi vain hyppyjä ja putkia. Ihan kivastihan tuo teki, vaikka vähän sähläiltiin välillä molemmat. ;)

3 kommenttia:

Amy kirjoitti...

Sansi vetää valkosipulia raakana ihan tuosta noin vain :D Siis jos antaisin sen niin tehdä. Mutta se saa sitä vain lihakasvismössön kanssa muutaman kerran viikossa. No jaa, valkosipuli ja sipuli on tietty eri asia.

Nea kirjoitti...

Dusty kyllä tykkää sipulista kun oon pari kertaa kokeillu että syökö toi raakaa sipulia (ihan pieniä paloja vaan, tietenkin) :D Toi Leevin tempaus kyllä kuulostaa just semmoselt mitä vois Dustylta odottaa!

Laura kirjoitti...

Amy/ Joo raaka valkosipuli menee meilläkin :) Mutta se onkin sitten vähän terveellisempää kun nuo isommat sukulaisensa..

Nea/ Suosittelen pitämään sipulit lukitussa kaapissa.. :D Hyvä tietää ettei Leevi ole ainut raa'an sipulin ystävä ;)