6.1.2012

Uusi alku

Uusi vuosi on aina uuden alku, vuosi 2011 on nyt jätetty lopullisesti taakse. Yksi mikä on ja pysyy on tuo pimeys ja märkyys. Vettä tulee päivästä päivään, aurinkoa näkee ehkä kerran viikossa ja sekin useimmiten ikkunan takaa. Tuo keli vähän syö treenimotivaatiota, eikä olla pariin viikkoon treenattu mitään..

Vaan nyt siihen tulee muutos. Leia aloitti tänään agilityn hallikauden, ja kuukausi oli meillä agilitytaukoa. Leevin viimeisimmistä agitreeneistä taas on jo pieni ikuisuus. Leia ei vierastanut hallia treeniympäristönä, vaan otti siellä ihan lungisti :) Se oli jopa paremmin kuulolla kun normaalisti kentällä. Ohjaajalla sen sijaan oli vähän treenitauko jäänyt päälle ja se näkyi ohjaamisessa.. Loppua kohden meni paremmin. Tehtiin erilaisia ohjaustreenejä hyppy-ympyrällä ja -neliöllä (+putkella).

Mutta meillä on hieno halli missä treenata :) Ei haittaa lumimyrskyt eikä metrin loskakerrokset!
Kyllä kelpaa treenailla :)

Turun näyttelyyn en nyt sitten ilmonnutkaan Leiaa, niin naurettavasta syystä ettei vaan huvittanut ilmoittaa sitä sinne. Mutta ainakin keväälle ja kesälle olisi suunnitteilla useampi kehäkäynti. Sen sijaan tokon suhteen ollaan aktivoiduttu ja tänä vuonna oikeasti treenataan ja kisataan enemmän. Maaliskuulle olisi tarkoitus nuo kaksi kisaa kisata vielä ALOssa Porvoossa. Sitä ennen treenataan paikkista ahkerasti :) Hallissa työskentely ei näyttänyt tuottavan Leialle ongelmia, joten ei tuo sisäkoe tuota suurempaa päänvaivaa.

Ei kommentteja: