11.11.2014

Synttäreitä ja umppareita

 

Pieni musta täyttää tänään 6 vuotta!! Kuono sen kun harmaantuu, mutta Leia on ikuinen pentu ja sellaisena niin mahtava tyyppi ja rakastettava otus. Samaan aikaan se on kun oikea käteni ja toisaalta taas oikea Hessu Hopo, joka naurattaa kaikkia ihmisiä ympärillään vaan olemassolollaan.

Leia on treenaillut viimeaikoina enimmikseen pelastusjuttuja. Ja tokoa siinä sivussa. Ollaan oltu viimeaikoina raunioilla aina perjantaisin. Ollaan viimeiset pari kertaa otettu Leialle umpipiiloja, eikä se niistä hämmentynyt ollenkaan vaan ilmaisi voimakkaasti hajun perusteella. Luulenpa että Leia osittain palkkautuu jo haukkumisesta, se on niin kauhen kivaa. Hyvällä haukulla se jaksaa ilmaista pitkän aikaa. Hyvin se on muutenkin tehnyt töitä raunioradalla.

Peko tottiksista ollaan pidetty vähän taukoa ja tehty enimmikseen sitten tokoa kun ollaan oltu kentällä. Tänään tehtiin sitten tottista ja kettistä. Leialle supervaikeat tikapuut meni tänään kun vettä vaan, meni ne alusta loppuun itsenäisesti, keskittyneesti ja iloisesti! Mahtava likka :)

Piisoneille kuuluu myös hyvää. Niiden kanssa ollaan naksuteltu pieniä tokojuttuja ja Nemon kanssa treenitty tokoliikkeitä pidemmälläkin kaavalla. Piisonit riehaantui molemmat viimeviikolla sataneesta ensilumesta, joka ikävä kyllä muuttuikin sitten rännäksi maahan asti päästyään...

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Leia on kyllä kehittynyt nopeasti ihailtavan taitavaksi etsijäksi! ;)

Laura kirjoitti...

Kiitos Anni, on ollut niin hyviä maalimiehiä!! :)