12.8.2015

Lähempänä koulareita

Viimeaikoina nämä kisamatkat ei ole menneet ihan putkeen, niimpä sunnuntain hyvinkään rallykisoihin mennessä unohdin kevythäkin junaan ja se vaikutti kyllä kaikkeen. Piti jatkaa katsokaas keskeytyneitä yöunia junassa ja oli kiva sitten havahtua "Hyvinkää" kuulutukseen, koirat onneksi tuli mukaan. Ehkä häkkikin vielä löytää kotiin VR:n löytötavarasäilöstä..

Mutta kisat meni kohtuullisesti helteestä ja häkittömyydestä huolimatta.

Leialle 77p., arvostelulipukkeen mukaan tein jonkun käännöksen väärään suuntaan ja 1-2-3 askelta kyltissä en osannut laskea ja kävelin ylimääräisen, neljännen askeleen. Niistä lähti aika paljon pisteitä. Ei ollut parasta Leiaa muutenkaan, teki "vähän sinnepäin" - kuitenkin sääntöjen puitteissa tehtävät tehtiin mutta se täpäkkä versio tuosta koirasta hävisi kai oman jännitykseni alta sellaiseksi "ihan kivaksi" suorittamiseksi.

Nemo oli aika täpäkkänä, sille 84p. Innokas ja iloinen, käännökset meni hyvin. Mokasin taas yhden kyltin unohtamalla yhden perusasennon edestä sivulle- tulossa ja siitä lähti iso siivu pisteitä. Muut oli lähinnä pieniä kauneusvirheitä, kuten hihnan lukon nousemista liian korkealle. Äh.

Molemmille siis toiset ALOHYV  suoritukset ja yhtä vaille koulutustunnukset :)

Ei kommentteja: