28.8.2008

Treenausta taas

Mentiin tänään taas iltalenkin yhteydessä tokoilemaan hiekkakentälle. Omat haasteet asetti se, että koska koko päivä oli satanut maa oli märkää. Hieno herra Leevi ei tietenkään voi takapuoltaan asettaa märälle maalle, saati sitten vatsaansa ;) Mutta piti yrittää kuitenkin, kun viimeksi treenit meni tosi mukavasti.
Seuraamiset meni tosi hyvin, ja liikkeestä seisominen. En ottanut kovin pitkiä paikallaoloja, mutta sitäkin paremmin ne meni. Kaukokäskyt oli Leevistä aluksi kamalia, se yritti sanoa "yäk, etkö sä ymmärrä että tää maa on märkä..". Mutta sitten kun poika intoutui, niin ne meni hyvin eikä märkyydestä enää välitetty. Luoksetulot meni tänään taas ihan nappiin, oikeastaan vielä paremmin kun viimeksi :) Seuraamiseen otin jo käännöksiä mukaan, ja ihan kivasti meni. Kentän ohi käveli paljon ihmisiä ja koiria, muttei se häirinnyt leevin keskittymistä ollenkaan, vaikka vapaana olikin.
Tokoilun jälkeen Leevi sai taas kamalat hepulikohtaukset ja riehuttiin sitten yhdessä :D

Tässä alkaa Toko-kärpänen puraisemaan meitä molempia ;) Elikkäs toko-kuulumisia tullaan meiltä kuulemaan jatkossakin.

2 kommenttia:

Janni kirjoitti...

Hah, ai ette oo vielä kisakunnossa ;-) Teillähän menee tosi hyvin ! Tottakai rupeatte kisaamaan, kun poika on noin innostunut ;>
Meillä on myös kisatavoitteita, alo ja avo - luokista koularit. Ja kattoo, jos pääse niitäkin pidemmälle.
Me päästään muuten aginalkeiskurssille marraskuussa :) Oon ihan innoissani :D
Voitais muuten joskus taas treenailla tokoa ja näyttelyä ! Vai pitääkö nuo petsiemiitit sisällään treenitkin?

Janni kirjoitti...

No onnea teille treeneihin! :)
Toivottavasti Leevi jaksais innostua työskentelystä jatkossakin ;) Totta kai tähtäätte ainakin yhtiin kisoihin, Leevistä vois olla ainesta tokokoiraksi.
Juu, voidaan koittaa treenata sitten siellä petsie - miitissä, mikäli sellainen nyt järjestetään.