11.11.2008

Sadepäivän iloja












Kyllä sitä välillä pistää kateeksi - tiistaiaamuna kun sataa vettä nelijalkaiset ystävämme saavat jäädä kotiin nukkumaan. Mitä tekee omistaja.. juoksee epätoivoisesti bussiin sateessa, ja kastuu läpimäräksi kaupan päällisenä. Kun sitä itsekkin voisi jäädä nukkumaan koko päiväksi, kuten tuo koira.. Leevi nauttii sateesta jollain tapaa, koska silloin saa nukkua lähemmäs 24 tuntia :D Lenkkeillään vain puolen tunnin mittaisissa jaksoissa, en mä aina jaksa sitä raahata väkisin ulos - ja pitäisikö kun joskus on niin kiva olla vain kotona. Sadepäivän iloihin kuuluu nukkuminen ja parin päivän sademaratoonilla täytyykin sitten jo keksiä jotain kivaa tekemistä kuten agiliitoa!

Juu, no eilen oltiin Leevin kanssa treenaamassa agilityä Koirakoulu Lilyksessä vapaavuorolla, yhdessä Nellyn ja Heidin kanssa. Lilyksen pohja ei oikein ole tehty kunnon ratatreeneihin, mutta se on hyvä paikka treenata kontekteja ja yksittäisiä esteitä. Ja tälläisenä sateisena päivänä kun koirakaan ei lenkkeilystä kiinnostu oli hyvä päivä mennä sisätiloihin purkamaan leevin energiaa.

Tehtiin paljon keinu ja keppitreeniä. Kepit meni ihan hyvin, ekaa kertaa tuntui kunnolla siltä että koira keskittyy pujottelemaan, ei katsomaan mua päin joka välissä. Ja koska keinulle meneminen on hauskaa, Leevi halusi itsekseenkin mennä sitä kokeilemaan, heti kun silmä vältti.. Ehdin kuitenkin sen luokse, että herra ehtii tulla alas asti, eikä hyppele pois ennen kontakteja.
Eipä sitä sen ihmeempiä tehty, muutaman esteen ratoja ja sellasta vain. Mutta jestas, kun oli väsynyttä porukkaa takapenkillä - Leevi ja Nelly oli aivan puhki.
Koittakaapa blogissa vierailevat vain kestää näitä meidän agijuttuja :D Ja kuviakin tulee sitten koko puolen vuoden ajalta nyt joka viestissä. Kiitos kaikista agikuvista kuuluu Heidille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

voi jos mä vaan koira olla saisinkaan.... haha :D
Nellykin ottaa kaiken ilon irti siitä että saa jäädä kotiin vaan koisaamaan ja sadekelillä lenkkeily on KAMALAAA >:-(

Agilityjutuilla on kiva kiusata lukijoita, huomenna taas liitämään ja sitten taas ilkeitä agilitypostauksia :D

JA ONNEA VIELÄ VAUVASTA <33333333