30.11.2008

Kuulumisia

Kyllä oli ihanaa kun saatiin lunta viimeviikolla! Tosin tätä kirjoittaessa ei lumesta ole jäljellä kun pienet valkoiset läntit kadun reunassa - huomenna ei varmaan sitäkään.. Mutta nautittiin lumisesta ilmasta ja tehtiin jokaisena talvisena päivänä kolmen tunnin päivälenkki. Kyllä vaan omistajakin nautti siitä lumisen kauniista luonnosta. Eikä pistänyt Leevikään pahakseen, se oli tosi energinen ja innokas! Ainut mikä harmitti lumessa oli sen lisäksi että se suli, niin myös se että Leevin tassut olivat yhtenä päivänä muurautua kiinni toisiinsa - karva kun kerää lumipaakkuja mukaan, niin se tekee helposti koiran olon todella epämukavaksi :( . Muuten pienet lumipallot ei matkan tekoa haittaa.
Täytyy taas palata tähän tylsään ja synkkään syksyyn.. Toivotaan että jouluksi kuitenkin sataisi lunta uudelleen! Leevin kanssa oltiin tallilla tänään, ja kyllä vaan se oli puoliksi musta koira sen jälkeen.. Huomenna pesupäivä siis tulossa!

Olen ihan onnessani - Leevin korvat ovat palanneet takaisin! Narttujen juoksuaika on välillä yhtä tuskaa ja tällä kertaa sitä tuskailtiin yli kuukauden verran. Hajut sekoitti jälleen leevin pään ja jotenkin tuntui siltä että lenkkeilen yksin - leevi elää ihan omissa maailmoissaan. Herra yritti kiskoa hihnassa hajujen luo, ja kuuloaisti tuntui olevan kateissa. Metsässä vapaana ollessa se jopa karkasi lähimmän kerrostalon pihaan, mitä se ei normaalisti harrasta. Ikävä kuitenkin tuli mamia, ja pian sieltä tultiinkin vauhdilla takaisin! On tässä omistajan kärsivällisyyttä koeteltu... Ja kyllä on käynyt leikkaaminenkin mielessä, mutta koska tämä ei kuitenkaan ole jatkuvaa, niin tästä selviää.
Tulevan narttupennun juoksujen ajalle leevillä on jo hoitopaikka valmiina :)

Marraskuun loppu on jo käsillä, ja alkaa joulukuu. Ja ennen kun huomaankaan vaihtuu varmaan vuosikin.. Leevi viettää viimeistä kuukautta perheen ainona nelijalkaisena, vaikkei sitä itse tiedäkkään ;) Itse taas vietän viimeistä kuukautta yhden koiran omistajana - pian niitä onkin sitten jo kaksi kappaletta päiviäni ilahduttamassa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Ihana blogi Leevillä!! Olen täällä aiemminkin vieraillut, mutta en muistaakseni viestiä ole jättänyt. Leevi oli keväällä Lilli-bichonini kanssa samassa Oivan oppikoulussa :) Kivaa kun saatte portugeesivaavin! ;) Mikäs hänen nimekseen on tulossa?
Terveisin Essi & Lilli
www.freewebs.com/lillis