6.12.2008

Koiramaista itsenäisyyspäivää kaikille!

Hyvää itsenäisyyspäivää (lukekaa: itsepäisyyspäivää) kaikille blogiimme eksyneille! :)
Me ollaan Leevin kanssa vietetty itsenäisyyspäivää turkinhoidon parissa, lenkkeilty pakkasilmassa ja katseltu linnanjuhlia sohvalta.
Alunperin oli tarkoitus mennä bichonien itsepäisyyskisoihin - suomeksi möllitoko-kisoihin tänään, Vantaan Askistoon. Oltaisiin bichon Nellyn kyydissä menty, mutta ikävä kyllä neiti on kipeä tällä hetkellä :/ Halaus ja lkoiramaiset lipaisut siis kennelyskää potevalle Nellylle ja toivotaan että neiti paranee pian <3

Torstain treeneihin: Jälleen agiliideltiin rakkaalla Hyvinkään hallillamme, mitenkäs muutenkaan torstai iltaa voisi viettää? Aiheena sama kun viime viikolla - eli ne ihanat-kamalat sylivalssit. Viimekerralla oli yhtä häsläystä, mutta tällä kertaa ne alkoi jo sujua molemmilta :-) Tämän kertaiseen rataan oli laitettu A:n alle putki, joten selkeä ohjaus osoittautui erittäin tärkeäksi. Leevi kun helposti sinkosi putkeen, A:lle menon sijasta.
Treenien jälkeen jatkettiin Leevin kanssa vielä sylivalssien treenausta, sekä kepittelyä. Keppien suhteen olen todella tyytyväinen, sillä niillä on tapahtunut viime kuukausina paljon edistystä. Leevi hakee kepit itse, ja sietää sen että itse menen edellä ja se jatkaa pujottelua siitä huolimatta.
Hieno miäs se on :-)

Ei kommentteja: