20.2.2009

Agiliitoa ja monenlaisia otuksia

Agissa taas oltiin eilen kahden koiran voimin - eli Leiakin huolittiin taas mukaan. Tällä kertaa keskityttiin treenaamaan hankalempia esteitä ihan yksittäisenä että saataisiin niille varmuutta. Keinu otettiin ihan tehotreenaukseen ja harjoiteltiin sitä namilautasen kanssa. Namilautanen siis keinun toiseen päähän ja menoksi. Leevi päätti parin hyvin menneen kerran jälkeen että ne namit saa aivan liian hitaasti, niinpä se lähti täysillä keinulle, hyppäsi puolessa välissä alas ja kävi syömässä ne namit. Niin Leevimäistä.. Seuraavilla kerroilla sain olla tarkempana että este suoritetaan loppuun asti. Keinulla saatiin kuitenkin varmuutta lisää, ´tästä on hyvä jatkaa sen treenimistä :)
Muita esteitä harjoiteltiin pareittain, niin että toinen sai arvioida aina toisen suorituksia. Yllättäen parinamme oli Heidi ja agilitykammosta eroon päässyt pirteä Nelly :) Keppejä tehtiin paljon, ja ne meni vauhdikkaasti ja hyvin aina silloin kun kentän hajut eivät vetäneet Leevin nenää puoleensa..Kun poika keskittyi välillä, tosi hienosti meni. Enää ei tarvitse omaa vartalonliikettä käyttää ohjaamiseen, vaan pidemmältä annettu käsimerkki kepeillä riittää. Keppien hakemista pitäisi varmaan taas treenata, kun ei se aina kovin omatoimista ole.
Käyrää putkea tehtiin ja pussia. Pussilla huomattiin että Leevi tulee aina aivan pussin reunasta läpi.. En sitten tiedä tukeeko se jatkossa haittaamaan, olis se varmaan parempi tulla suoraan keskeltä.
Rengasta tehtiin namialustalla, ja sen kun poika tajusi niin sieltä renkaasta tultiin niin vauhdikkaasti läpi :-) Toivottavasti nyt Leevi sai taas vahvistusta renkaan oikeaan suorittamiseen (keskeltä, ei renkaan vierestä..), hyvältä ainakin näytti!

Leian kanssa tehtiin hallilla vaan nopeiden maahanmenojen harjoittelua vähän aikaa, nakki- ja leikkipalkallla ja hyvin meni :-) Ja tottakai tuli paljon odottamistreeniä kun Leevin kanssa treenailtiin agia.

Meillä on tänään tuplasti biisoneita, nimittäin Nelly tuli meitä koko päiväksi ilahduttamaan! Ja neiti osaa myös pitää meidän termiitin aisoissa, eipähän uskalla Nellylle isotella :-) Muitakin otuksia ollaan käyty nyt lomalla moikkaamassa. Aamusin ja iltaisin ollaan käyty hoitamassa Sasu-siili, joka on erityisesti Leian mielestä varsin kiinnostava otus. Toissapäivänä käytiin Leevin kanssa katsomassa kilpikonna Nasua että monenlaisia otuksia meidän joukkoon mahtuukin :-D

Ja se piti vielä kertoa että eilen Leevi leikki ensimmäistä kertaa Leian kanssa!!!! Tuntuu että vihdoin Leevi alkaa sulattamaan tuon Leian paremmin, että se tosiaan kuuluu meidän laumaan! Oltiin metsässä koirien kanssa taas eilen (joka päivä..) ja Leevi innostui oikeen hepulia juoksemaan Leian kanssa :-D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haastettiin teidät!

Anonyymi kirjoitti...

Moneltako teillä olikaan torstaisin treenit? Ajattelin vaan, jos voisin joskus tulla kattomaan teitä, kun sulla on ollut Leiakin mukana treeneissä ja olisi tosi kiva nähdä joskus!