29.6.2009

Kuulumisia jälleen kuvien kera

Leialla on nyt ikää 7,5 kuukautta, ja tältä pikku prinsessa näyttää tällähetkellä :-)

Leiasta ja Nemosta on kuluneen viikon aikana tullut tosi hyvät kaverit. Ollaan nähty melkein päivittäin, joten pennut on saaneet riehua keskenään ja hauskaa niillä on aina :-) Nemo on mennyt kasvussa jo kunnolla Leian ohi, nyt herralla on painoa n.30 kg ja Leialla puolet vähemmän ;) Mutta kokoero ei haittaa niiden leikkejä ollenkaan.




Alla olevien kuvien (c) kuuluu Heidille, kiitos paljon jälleen kerran!! :-)

Kuluneen viikon aikana ollaan Leian kanssa käyty Rajasaaressa kolme kertaa. Mukana menossa on ollut Nemo, Muppe ja Ruuti eli neidin parhaat riehumiskaverit! :-) Ylläolevassa kuvassa uiskentelevat vesipedot Muppe ja Leia.

Ruuti, Leia ja Muppe :-)

Leia ja Ruuti näkivät toisensa ihan pikkupentuina viimeksi, ja nyt oli uusinta otteluiden paikka. Ruuti on 9 kk vanha labbisneiti ja aika samankokoinen Leian kanssa. Hyvin tulivat tytöt juttuun, vaikka rajuja noiden kahden kakaran leikit onkin :D



Leia syö Ruutin - no ei sentään..
Leia katselee merelle


Kiipeileminen on kivaa, kuvasta näkyy Leian kaunis "vesikoira-turkki". Märältä rotalta se lähinnä näyttää :D Hyvin huomaa miten hontelo koipinen kakara se vielä oikeasti on.

Neiti on löytänyt itsensä, se kantaa nyt paremmin nimikettä vesikoira. Neiti rakastaa vedessä läträämistä, etenkin kaverien kanssa ja jos itse menen veteen kahlailemaan niin Leia ui heti perään. Ensimmäisenä kun tullaan Rajikseen se menee heti uimaan :-)




Vuosisadan rakkaustarina - Nemo & Leia


Välillä täytyy keskustella siitä kenen keppi se on.. Totuus on se että nopeat syö hitaat!


Rajasaarireissut on Leialla kyllä ihan parasta liikuntaa. Se saa riehua kavereiden kanssa kaikenlaisessa maastossa. Kiipeillä, uida, juosta ja riehua - mikäs sen parempaa :-)? Sen jälkeen ollaankin yleensä aika väsyneitä.

Leevi tykkäisi myös tulla Rajikseen mukaan, mutta sen kanssa saa olla tarkkana ettei se pääse uhoamaan muille koirille ja haastamaan riitaa. Se on sellainen pieni äijä, joka ei paljon kattele kelle se rupeaa uhoamaan. Viimeksi kun se oli mukana herra olisi halunnut ajaa isoja uroskoiria takaa ihan urakalla. Mutta eiköhän se voisi ensi viikolla tulla messiin, kunhan vaan itse on tarkkana.

Leian kanssa mätsäröitiin eilen Hakunilassa. Tuloksena oli punainen, muttei sijoituksia irronnut. Tyytyväinen olin kuitenkin, koska neiti teki parhaansa :-)

Leevin kanssa oltiin viime viikolla HAUn järkkäämissä mölleissä. Maanantain rata löytyy täältä, keskiviikon linkitän myöhemin mikäli sivuille tulee. http://http://www.helsinginagilityurheilijat.fi/Ratoja/2009/220609%20hau%20open%20m%F6lli.gif

Kyseiseltä radalta hankittiin ihan typerästi hylly, kun ohjasin koiran lopussa ihan ajatuksissani väärälle hypylle. Samaiselta radalta tuli pari sekuntia yliaikaa johtuen kamalasta helteestä. Leevi oli paljon hitaampi kun normaalisti ja kyseisen radan suorittamiseen meni 54 sek.

Keskiviikon mölleistä hankittiin kieltoja 2 kpl. Toinen oli ihan oma vika kun en kiljunut koiralle "tässä" putken jälkeen ja olin valssannut toiselle puolelle joten se ei nähnyt mua. Toinen sattui kun otliin ihan suoralla linjalla menossa puomille ja puomilla ollessa huomautin "koske" sanalla kontaktipintaan koskemisesta ja näytin sitä. Leevi oli jo kontaktilla, kunnes se näki puomin vieressä olevan numerokyltin "8" ja lähti kiltisti koskettamaan sitä tassulla :') Leevi on muutenkin vähän "kosketusalustahullu", se treeneissäkin etsii aina kaikkia alustoja mitä voisi tassulla koskettaa - naksauksen ja namin toivossa. Tässä on meille haastetta.

Tänäänkin oli tarkoitus mennä mölleihin, mutta oltiin aika viime tipassa liikkeellä ja bussi sitten jätti yhden vuoron ajamatta, joten ei ehditty siihen. Keskiviikkona uudet möllit, saas nähdä tuleeko sieltäkin hylky :D

Ja vielä verijälkiin mitä koirille vedettiin. Leevin kanssa tehtiin helppoa jälkeä metsään pitkän tauon jälkeen, muutamia loivia mutkia oli, muttei mitään käännöksiä varsinaisesti. Nopeasti ja tunnollisesti se ajoi, hieno juttu. Jotain 8 tuntia oli jälki vanhentunut, eli yön yli. Leevi sai oman jälkensä lisäksi ajaa myös Ninjan lyhyen jäljen, kun pikku piisonilasta ei oikeen homma kiinnostanut ;) Leian kanssa käytiin myös ekaa kertaa mejästämässä, mutta käytin ilmeisesti jäljen teossa liian vähän verta, joten sen keskittyminen alkoi lopussa uupua ja se rupesi syömään heinää.. Paikoin meni kyllä hyvin ja neiti alkoi heti ajamaan jälkeä. Lähiaikoina pitäisi tehdä uudet jäljet taas, ja vahvemman hajuisina.

1 kommentti:

Sonja ja Putzi kirjoitti...

Vautsi! Leiasta on kasvanut kaunis portugeesi! :o Hienoja kuvia ;)Hyvää kesää teidän poppoolle.