3.6.2009

Mupen vierailu ja Leevin treenit













Leia vaanii Muppea heinikossa :D Aika hyvin maastoutuu..






Nyt on muutto onnellisesti ohi! Koirat on kotiutuneet uuteen asuntoon loistavasti, ei mitään ongelmaa. Molemmat on tyytyväisiä kun niillä on mahdollisuus seurailla ohi kulkevia koiria parvekkeelta, joka on lattiasta kattoon lasitettu.. :) Muuton ajan koirat oli hoidossa. Leia oli kaverillani Hennalla, ja Leevi muutti päiväksi täydentämään Heidin bichonlaumaa :D


Tänään Muppe ja Virva kävi meillä kylässä ja vietiin Leia ja Muppe riehumaan talon taakse, läheiselle pellolle. Laitan taas blogiin kaverusten riehumiskuvia. Muppe on Leian ihan paras kaveri, se vaan tulee ihan hulluksi jo Mupen näkemisestä :-) Leevikin tulee Mupen kanssa erinomaisesti toimeen, se ei koe tarpeelliseksi pullistella sille kun Muppe on leikattu.



Eilen oltiin Leevin kanssa taas ilta Konalassa, agilityn merkeissä. Tehtiin ihan super-helppoa rataa. Ympyrän muotoista, missä oli putki, hyppy, kepit ja putki. Leevihän taas innostui kun tehtiin puomia namialustan kera.. Puomilta tullessaan piti jäädä sitä alustaa läpsimään naksautuksen ja herkun toivossa kuten ennenkin, mutta muuten herra meni oikein vauhdilla. Keppien jälkeen oli heti putki, joka veti aika monia koiria puoleensa. Myös Leevi yritti singahtaa putkeen ennenaikaisesti ja olla menemättä keppien viimeistä väliä. Mitä enemmän tehtiin niin sitä enemmän se myös jaksoi keskittyä. Tälläiset treenit tällä kertaa :-)


Tämä on blogimme 100. kirjoitus!! :D Aika hyvin ollaan tänne raapusteltu tekstiä vuoden aikana :-)

1 kommentti:

Sonja ja Putzi kirjoitti...

Onnee 100. merkinnästä ;)

Tosi hyvin Leia maastoutunu :D Eihän sitä kukaan sieltä huomaa ::D

Hyvää kesää teille ;)