17.4.2010

Tokoilua Leian kanssa

Eilen illalla päästiin sitten vihdoin alottamaan se Toko2 kurssi :) Suunnattiin siis busseilla kohti malminkartanoa.

Tehtiin alkuun luoksepäästävyys ja Leia oli tosi hienosti. Pysyi paikallaan ja kontaktissa, eikä hyökännyt antamaan pusuja kouluttajalle mikä on nykyään varsin tavallista ;)
Seuraamista tehtiin paljon. Aloitettiin käskytettynä seuraamisella koko ryhmän kanssa, ja se meni ihan kivasti. Sitten jatkettiin samaa harjoitusta mutta pareittain. Tässä tunaroin itse ihan urakalla ja useampaan otteeseen käännyin väärään suuntaan ja käännökset muutenkin oli vähän tahmeita molempien osalta.
Leia alkoi kyllästyä pitempiin seuraamiskaavioihin ja alkoi taas jätättää kuten ennenkin hallitreeneissä. Äh.
Jatkettiin pareittan jäävillä liikkeillä. Yleensä jäävät on olleet Leian vahvuuksia, etenkin maahanmeno, mutta treeneissä se sitten sekoitti maahanmenon seisomiseen mitä en muista sen koskaan tehneen. Seisominen oli ok. Tehtiin myös paikallamakuu, palkkailin tiuhaan ja oli tosi kivasti. Lopuksi tehtiin vielä hyppyä, joka meni oikein kivasti : ).
Ei siis mennyt eiliset treenit ihan putkeen, tosiaankaan. Ei kummankaan osalta. Joskus näinkin.

Tänään aamupäivällä mentiin treenaamaan herttoniemeen. Seuraksi lähti Pessi sheltti omistajansa kanssa. Tein Leian kanssa seuraamista, joka oli ihan hyvää. Paikallamakuu oli tosi hyvä. Palkkailin taas tiuhasti, ja pidin välimatkaa koiraan vaan muutamia metrejä, kestoa pari minuuttia.
Tartuin myös eiliseen ongelmaan, eli tuohon liikkeestä maahanmenoon. Ja taas se oli hidas ja olisi mielummin jäänyt seisomaan. Tein sen kanssa sitten pari sellaista harjoitusta mistä ollaan aikoinaan aloitettu, eli käsiavulla nopeita maahanmenoja liikkeestä. Täytynee tätä alkaa naksuttelemaan kuntoon. En vaan tajua mikä siinä mättää.. Mutta ihan kivat pikkutreenit oli Leialla, teki paljon paremmin mitä eilen ja jäi muutenkin hyvä mieli.
Treenien jälkeen käveltiin kotiin ja Leia pääsi metsään ja pelloille juoksemaan. Pitkä lenkki tuli tehtyä tuolla ihanassa auringonpaisteessa : )


2 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Hih, ykkössijalla olis farkku ;) Ollut haaveissa reilun vuoden. Toisena lagotto, josta on tullut haaveiltua sitten jo vähän pidempään - mietin vaan että olis sitten turkin kanssa setvimistä kaksin verroin jos lagoton saisin...

Saa nähdä - ehkä pentukuume hellittää "vähän" kun ens kuussa meille muuttaa chinchillavaavi, mut eihän se koiraa tietenkään korvaa :D Koiranpennun vuoro tulee sit toivottavasti sen jälkeen ;)

Tsemppiä teille tokoiluun ja aurinkoisia kevätpäiviä - ainakin tällä hetkellä tuntuu ja näyttää tosi keväiseltä, vaikka ne takatalvella pelotteleekin...

Laura kirjoitti...

Okei :) Farkku ja bichoni mahtavat olla hauskannäköiset kaverukset ;)
Mäkin mietin aikoinaan myös lagottoa yhtenä vaihtoehtona, ennen kun portugeesiin päädyin.

Oi, onnea tulevasta chinchillasta! Ne onkin hauskannäköisiä otuksia :)
Kyllä se varmasti pentukuumetta vähän hellittää, vähäksi aikaa ainakin..

Höps, ei mitään takatalvea.. ;) Aurinkoista kevättä sinulle ja Lillillekkin :)!