5.7.2010

Koirat kesäfiiliksissä











Yritin jotain säätää tämän ulkoasun kanssa, ja aikaa siihen menikin riittävästi. Lopputulos ei vieläkään miellytä silmää, ja etenkin tuo aikoinaan nopeasti tekaistu otsikkokuva on pakko saada vaihdettua uuteen. Olisipa joku parempi kuvankäsittelyohjelma, nyt on turvauduttava alkeelliseen painttiin.

Havahduin taas siihen, että viikko on hurahtanut enkä ole päivittänyt blogia kertaakaan.. Lämpömittari on usean päivän ajan taas pyörinyt siinä 30 asteen tietämillä, ja se on niin allekirjoittaneelle kun koirillekkin vähän turhan paljon.
Me ollaan jätetty vähän kaikki treenit kesätauolle, ja sen sijaan tapailtu koiratuttuja ja tehty pitkiä lenkkejä kesäilloissa. Toki Leia on päässyt uimaan ainakin pari kertaa viikossa Rajasaareen, tai herttoniemen koirarantaan ja pulahtipa se eilen Nemo sakemannin kanssa vantaanjoessakin. Elokuussa sitten aktivoidutaan niin tokon, jäljen, mejän kun agilitynkin suhteen. Jospa sitä pääsisi joihinkin ryhmiin tai kurssille treenaamaan myös tuon vesiäisen kanssa. Syksyllä aina iskee joku kauhea treeniinnostus joten sitä odotellessa :)

Naksuttimella olen opettanut noille viimeaikoina jonkin verran uusia temppuja. Leevikin saa hyvää aivotyötä kun joutuu oikeasti miettimään mitä siltä haluan ja tarjoamaan erilaisia juttuja. Leiankin mielestä se on hurjan kivaa :)

Ei kommentteja: