25.7.2010

Helsingin kesänäyttely



Tänään suunnistettiin aamupäivällä tuomarinkylään, Helsingin kesänäyttelyyn Leian kanssa. Mukaan tuli myös Piatta ja Mia, joille suuri kiitos matkaseurasta ja kuvista.
Muitakin tuttuja bongailtiin :)

Tuomarina tänään Markku Santamäki. Portugeeseja oli paikalla kuusi, joista yksi sai erinomaisen. Tänään siis Leialle tulokseksi EH & NUK1. Arvostelu kuitenkin on oikein hyvä ja realistinen. Tässä se kokonaisuudessaan:

"Mittasuhteiltaan ja linjoiltaan hyvä. Ilmeikäs pää. Hyvä eturinta tulossa.
Oikein kannettu häntä. Polvikulmat saisivat olla voimakkaammat ja avoimemmat
takaliikkeet. Käyttäytyy hyvin. Esitetään kauniisti."


Leia oli oikein hieno ja käyttäytyi kehässä mallikkaasti. Näyttelykojusta tarttui mukaan vinkuva pesukarhu-riepu, mitä mainion treenilelu :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyvä leia! on se nätti! nemo kävi vähän pellolla kierimässä :---)
vitsi, olis kiva ehtiä vielä tavata tässä kesän aikana. kunhan sää viilenisi, mä en nemon kanssa pysty lähteä tämmöisillä lämmöillä minnekään :(

-karoliina ja nemo

Linnea + Oojavee kirjoitti...

Ai Markku Santamäki tuomaroi myös näyttelyitä? Aina oppii jotain uutta. Mä en näyttelyistä tiedä juuri mitään mut toi kuullostaa hyvältä tulokselta. : )

Linnea + Oojavee kirjoitti...

Se tuomaroi myös Toko-kokeita. Oli meiän ekassa kokeessa tuomarina. : )

karoliina kirjoitti...

hyvä kuulla tuosta trimmaamisesta :) ite en vaan edes ole käynyt mitään trimmikurssia, ihan kylmiltään vaan aloitin, ensin siistin ja näin..

eikö? eiks se ookkaan 14.päivä? :---D täytyy tarkistaa.
ja alkaa tosiaan koulut aikasin.. itseäni ei tosin haittaa paljoakaan, ihan mukava mennä uuteen kouluun. (ainakin vielä olen tätä mieltä)
vihdoin sullakin lomaa!

Linnea + Oojavee kirjoitti...

Ei oo kauheen löysä. Me saatiin sen tuomaroimasta kokeesta ALO3 mut se oliki meiän eka koe. Se on vissiin keskivälillä, ei tiukka eikä löysä. : )

Laura kirjoitti...

Kartsu/ Hienoa minä 8D Joo, siis en taas tajunnut millä viikolla sitä elellään. Mutta, kaksi viikkoahan siihen vielä on, siksi ajattelin että ei se nyt ensiviikolla voi olla :D