17.4.2011

Ei hassumpi viikko

Alkuviikosta herra Leevi vielä pääsi harrastamaan yhtä suosikkilajiaan, lumisukellusta. Nyt alkaa kunnon hanget olla harvassa.. Onneksi! :) Meillä on ollut vauhdikas viikko ja ollaan koirien kanssa ehditty vaikka mitä. Leevin kanssa ageiltiin maanantaina, mutten enää muista niistä treeneistä juuri mitään. Samanlaista menoa vissiin kun yleensäkkin :D Muuten Leevin kanssa ei ole ihmeempiä tehty, muuta kun lenkkeilty kunnolla. Tuo valo ja lämpö suorastaan kutsuu lenkille, ja voisin olla ulkona kaiken aikaa... Leevi on aika rähjäisen näköinen näissä alemmissa (tänään otetuissa) kuvissa, mutta sillä onkin tänään pesupäivä :--D



Leian kanssa tokoiltiin maanantaina, ja se oli ihan loistava eläin :)! Tehtiin taas paikallamakuita, ja vierestä käveli äänekkäästikkin lenkkeileviä koiria häiriönä ja ihmisiä. Se oli niin rennon oloinen, etten voinut olla kuin tyytyväinen. Muutenkin se toimi upeasti, tuon innon kun saisi sinne kokeeseenkin :) Ihan hyvillä mielin odotellaan toukokuun tokokoitosta, vaikkakin takapakkeja ehtii tässä parin viikon aikana vielä tulla..


Torstaina oli HSKH'n agilityn testitilaisuus Ojangossa ja mikä parasta me saatiin ryhmäpaikka :) 3 viikkoa tosin vielä niin alkaa treenit, tuskin maltetaan odottaa! Alkeiskurssille nyt ollaan menossa, vaikkakin esteet nyt kutakuinkin onkin tuolla hallinnassa. Meillä on kuitenkin ollut niin pitkä talvitauko että tekee varmasti ihan hyvää kerrata kaikki perusteellisesti.

Testitilaisuudessa tehtiin vähän paikallaoloa, mukana kulkemista hihnan kanssa ja ilman, leikkimistä ja luoksetuloja. Leia oli aivan hyperaktiivinen nähdessään ojangon pitkästä aikaa ja häntä vispasi kyllä koko testin ajan. Se oli kokoajan tosi innokas tekemään ja yhtä vallaton ja iloinen kun aina :) Testin loputtua Leia saikin sitten ihan valtavan ilohepulin kotimatkalla ;)


Lauantaina Leia oli edustamassa Norin kanssa portugeesejä Pet-expossa. Neiti oli ihan onnessaan kun niin paljon kävi ihmisiä rapsuttamassa, erityisesti pienet lapset olivat siitä tosi innoissaan :D Ja sehän ei Leiaa haitannut. Leialla oli tosi pitkä päivä ja se olikin ihan puhki kun kotiin päästiin. Aamulla kahdeksalta lähdettiin ja kuuden jälkeen illalla tultiin kotiin. Leian turkki piti puunata kuntoon vielä illalla uudestaan näyttelykuntoon ja neiti tyytyi nukkumaan kylppärin lattialla pesun ajan ja trimmipöydällä sen jälkeen.. Täytyy sanoa etten ole montaa kertaa Leiaa ole nähnyt noin väsyneenä kun eilen :D


Ja tänään sitten herättiin taas aikaisin ja suunnattiin Leian kanssa sipooseen näyttelyyn. Keravan asemalla matkustettiin bussilla ja junalla, josta Minna sitten haki meidät autolla ja suunnattiin kohti näyttelypaikkaa.


Leia siis esiintyi ensimmäistä kertaa kehässä puolen vuoden tauon jälkeen, ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa ja ensimmäistä kertaa siis uusilla näyttelysäännöillä :) Tuomarina toimi Rainer Vuorinen, ja koiria oli paikalla 7, joista 5 oli avoimen luokan narttuja.

Leia esiintyi oikein kivasti ja tälläisen arvostelun sai matkaansa:


" Erinomaiset mittasuhteet. Luusto saisi olla hieman vankempi. Erinomainen ylälinja ja kulmaukset. Nuori ja kallo saa vielä levitä. Kuono-osa saa vielä levitä. Vapaat liikkeet ja hyvä karva." Tuloksena siis ERI ja AVOK-3.


Tuomari siis tykkäsi kovasti Leian mittasuhteista, ja uskoi että neiti saa vielä vankkuutta kuonoon ja kalloon. Keythän Leia on rakenteeltaan :) Lopulta siis sijoitti tämän "neliön mallisen" koiran kolmanneksi luokassa, ja oikein tyytyväisiä ollaan tuohon arvosteluun :)!


Oikein kiva näyttelypäivä meillä takana, tuo sipoon näyttely oli jotenkin kivan kotoisa ja pieni. Ensi viikolla sitten suuntana onkin Lahden Kv ja sinne onkin ilmoitettu porveseja 23 kpl.. Saa nähdä miten sitten käy ;)


Kotiin päästyä lähdetiin keväiselle lenkille ja otin kamerankin mukaan. Leia näyttää aika puuhkealta, kun tuolla tuuli aika kivasti pellolla :D Leia oli niin onnellinen kun se pääsi näyttelypäivän jälkeen vähän syömään multaa ja läiskyttelemään tassulla vettä purosta. Koiraelämää parhaimmillaan, vielä kun nuo vedet lämpenisi..!

3 kommenttia:

Sanna ja Siiri kirjoitti...

Hienoa että saitte Leialle treenipaikan agiin. Tytsyltä ei varmaan into lopu siinä lajissa ihan heti kesken. Ja onnea ERI:stä. Leia on tosi hienon näköinen muhkeassa turkissaan.

Nea kirjoitti...

Onnea trenipaikasta! noita ei oo ihan helppo saada :D Ja onne hienosta näyttelymenestyksestäkin! :)

Laura kirjoitti...

Kiitos :)