22.4.2011

Me käytiin Lahdessa

Matkailu avartaa. Tälläkertaa suuntana oli Lahti :) Lahden Kv'ssä siis käytiin pyörähtämässä kehässä ja melkein koko päivä Lahdessa menikin. Aamulla startattiin seitsemältä, ensin bussilla, sitten metrolla, jatkettiin junalla ja vielä näyttelypaikalle Annen kyydissä autolla Lahden juna-asemalta :)

Tuomarina tänään toimi Raija Tammelin ja toista kertaa siis pyörähdettiin avoimessa luokassa.
Tälläisen arvostelun Leia sai tänään:

" Feminiininen, aavistuksen kevyt kokonaisuus. Hyvät mittasuhteet rungossa ja päässä. Lempeä ilme. Pää voisi olla hieman täyteläisempi, varsinkin kuono. Oikein hyvä ylälinja. Rintakehä saisi olla kaarevampi. Hyvät pakarat. Kevyt raajaluusto. Kulmauksia saisi olla hieman enemmän. Liikkuu hyvällä askeleella, kinnerahdas takaa. Hyvä karva, kaunis käytös."

Tuloksena siis sininen nauha eli EH. Mukavan pitkä arvostelu saatiin ja siinä on myös paljon positiivista :) Leia oli taas liian kevyt tuomarin makuun, ja saa ollakkin. Sillä myös liidellään kevyesti isojenkin esteide ylitse ja mennään lujaa ;) Seuraava koitos onkin sitten kuukauden päästä Aptuksessa ja sen jälkeiset näyttelysuunnitelmat onkin ihan auki vielä.

Nämä näyttelykuvat on Annen ottamia, kiitos! :)








Meillä oli kiva näyttelypäivä, kiitos siitä kaikille ihanille koiraihmisille :) Ja Annelle iso kiitos kyydistä! Näyttelyn jälkeen tsekkailtiin vielä myyntikojut ja mukaan tarttui Leeville uusi näyttelyremmi, sekä Leialle iso possunkorva ja kilo jälkinameja. Messuhallin hälinästä ja tungoksesta me suunnattiin vielä hakemaan Sera ja lähdettiin riehuttamaan koiria. Tytöt juoksivat ja riekkuivatkin itsensä ihan väsyksiin :) Leia nukahtikin samantien junassa, vaikkakin kotona taas jaksoikin taas touhuta aika kauan ennen kun simahti ihan totaalisesti :D






Tässä muutamia erittäin huonolaatuisia kuvia koirapuistosta..













Ja vielä lopuksi: Oikein hyvää pääsiäisenaikaa kaikille blogimme lukijoille :)!

















2 kommenttia:

Nea kirjoitti...

Ai tekin olitte lahdessa! Yritin kyllä portugeesi-kehällä kattella jos olisin teidät bongannut mut en kuitenkaan onnistunut teitä bongaamaan :)

Laura kirjoitti...

No voi hitsi, mäkään en teitä huomannut ollenkaan :< Tosin siellä oli sellainen tungos etten ihmettele jos jokunen muukin tuttu olisi jäänyt näkemättä ;)