25.2.2012

Poika on tullut kotiin

Rakas pikkukoira saapui tänään hoitoreissultaan, kävin sen päivällä hakemassa kotiin :)

Herrasta oli hoitoreissun aikana kuoritunut taas varsinainen kakara. Käytännössä se oli yksin ehkä kolmesti viikossa max.puoli tuntia kerrallaan, ja sen ajan se hyödynsi useampana päivänä kepposten tekemiseen. Mainittakoot että kotona ollessa sen tapoihin ei kuulu tehdä mitään tihutöitä, ja se yksinoloaikakin on päivittäin huomattavasti enemmän.. Leevi oli mm. silpunnut pöytäliinan, pudotellut tavaroita pöydiltä, silpunnut roskakorien sisältöjä ja varastellut kissanruokaa. Jälkimmäisen seurauksena koiruus on rapsuttanut niskastaan käytännössä kaikki karvat pois ja tilalla on epämiellyttävän tutun näköinen ruven alku. Samanlaisia oli nimittäin silloin kun herra söi sille sopimattomia nappuloita. Samasta syystä sen silmät rähmii ja turkkia on kadonnut vähän päästäkin. Hemmetin koira, miksi se on niin ahne.. Täytyy keksiä joku keino tähän, nimittäin olen muutaman viikon menossa koirien kanssa kissanhoitokeikalle vuorostani samaan talouteen.


Leevi oli myös kunnostautunut riehumalla kissakaverinsa kanssa samaan tapaan kun silloin nuorempana. Olivat viilettäneet kunnon hepuleita yhdessä pitkin kämppää.. :D

Tällä hetkellä tuo piisoninrötjäke istuskelee eteisessä koiraportin takana piippaillen tuon tyttösen perään. Koska Leia juoksee näemmä edelleen, niin oli pakko laittaa koiraportti keskelle kämppää erottaakseen koirat. Leevi saa oleskella eteinen-makuuhuone akselilla ja Leialla on olohuone-keittiö reviirinään. Oman mielenrauhani takia halusin kuitenkin Leevin jo kotiin, tai lähinnä mietin ettei tuollaista edellä mainitun laista tuholaista voi kenenkään hermo kestää. Kotona se on kuitenkin rauhallinen ja kiltti, vaikka vähän tyttösen perään inisisikin. Yhdessä ne kuitenkin lenkkeilee, pelisäännöt on siellä selvät molemmille "ahdistelu kielletty". Osaa Leevi kotonakin jättää käskystä naiset rauhaan, mutta en ota riskejä..

Ei kommentteja: