26.8.2012

Juoksuja ja tervakoski kv

Allekirjoittanut on ollut kovin saamaton tämän blogin kanssa, pari viikkoa hujahti aivan ohi!
Viimeviikko meni tavalliseen tapaan toko ja agitreenien merkeissä. Tälläviikolla sitten neiti aloitti juoksunsa heti alkuviikosta, joten treeneihin sen kanssa ei ole asiaa muutamaan viikkoon ainakaan.

Itse juoksut ei Leialla ole mitenkään hankalat ja pieni tauko tekee varnasti sillekkin ihan hyvää, mutta tietty harmittaa kun syksyn koesuunnitelmat meni vähän uuteen uskoon. Leevi muutti perjantaina hoitopaikkaan ainakin pariksi viikoksi, vaikka toki se kotona käy turkinhoidossa ja treeneissä + kisoissa eli ei se ihan koko viikkoa vietä muualla.
Leevi tuuraili siis torstaina agitreeneissä Leiaa. On se vaan mahtava pieni agilityeläin, sen mielestä radalla on vaan niin hurrrjan kivaa :) Ja se on niin helppo ohjattava, kun se lukee mun epämääräistäkin ohjausta, minikoira on jotenkin niin paljon helpompi ohjattava.

Leian treenaillaan vaan kevyesti nyt juoksun aikaan, tokoa ja mejää siis. Tunnarin kanssa ollaan päästy eteenpäin kun olen käynyt illan pimetessä lähimetsässä tekemässä oman piilotusta ryteikköön, tarkoituksena siis vahvistaa nimenomaan nenänkäyttöä.

Käytiin me näyttelyssäkin piipahtamassa tänään, Tervakoskella. Leia haki taas yhden EH:n kokoilminsa :) Kyllä se serti sieltä ehkä joskus vielä tulee.. Tänään kuitenkin vietettiin mukava näyttelypäivä ja sääkin oli mitä mainioin!

Leian arvostelu Tapio Eerolalta:
"Kevyt narttu. Riittävän vahva pää.
Kevyt rintakehä. Tasapainoisesti kulmautunut.
Hyvä turkin laatu. Hieman epävakaat etuliikkeet. Askelpituus ok."

2 kommenttia:

Nea kirjoitti...

Mä kauhulla odotan että milloin Dusty päättää alottaa juoksunsa...mun tuurilla alottaa ne niin että menee just meidän luonnetestin päälle :/

Laura kirjoitti...

Mä pelkäsin ihan samaa luonnetestin kanssa, mutta neiti piti sopimuksesta kiinni ja malttoi odottaa luonnetestin ja agileirin yli ;) Toivotaan että teille käy samoin. Koska teillä testi?