28.9.2009

Jäljestystä

Lauantaina oltiin taas Leian kanssa jälkitreeneissä, kurssin kolmannella kerralla.
Koska Leialla on jäljestys mennyt hyvin, tehtiin sille jo pikkasen vaikeempi jälki metsään. Aika suora jälki tehtiin, mutta jäljen loppupäässä oli 30 cm nousu kalliolle missä jälki vielä jatkui.
Leia sai jäljestää tälläkertaa viimesenä ja se alkoi jo kuumeta odotellessaan vuoroaan.
Leia lähti jäljelle täynnä intoa ja lähti jäljestämään hyvin. Pian se alkoi kuitenkin sähläämään, eikä keskittyminen oikeen onnistunut. Sitten se taas jatkoi, kunnes tuli nousu kalliolle. Neiti ei millään tajunnut missä se jälki jatkuu ja istui mun eteen yrittäen saada multa apua. Koska Leiaa ei oikein enää kiinnostanut päätettiin lopettaa tämä jälki siihen.
Toinen jälki tehtiin sitten lyhyeen nurmikkoon, suoraa ja lyhyttä jälkeä vaan. Mahdollisimman onnistunut suoritus yritettiin saada. Leia kuumeni jälleen, ja yritti rynniä nakinpalojojen yli jäljellä. Se myöskin sooloili pois jäljen päältä, tosin tälläkertaa päästiin jäljen päähän asti. Treenit siis meni vähän niin ja näin.. Leia pääsi taas purkamaan energiaansa treenien jälkeen Nemon kanssa :)

Tänään tein taas jälkeä Leialle, n.20 m pitkän metsään. Tälläkertaa se ajoi jäljen oikein hyvin :) Innokas oli, muttei kuumennut niin paljon että olisi mennyt sähläyksen puolelle. Totesin tänään että meidän täytyy nyt tosissaan harjoitella sitä että se odottaa _hiljaa_kun itse teen jälkeä sille. Se kuumenee heti kun näkee mun tekevän jälkeä sille, ja alkaa ihan kauhea kiljuminen.. Itse olen pyrinnut olemaan silloin huomioiatta sitä mitenkään ja tänäänkin käänsin sille selkäni ja odotin sen rauhoittuvan.. Palkkasin aina kun Leia rauhoittui, tosi sitä sain odottaa vartin verran. Jotain edistystä kuitenkin.

Leevin kanssa tehtiin kaksi makkararuutua, ja ne meni super-hienosti :)

Ei kommentteja: