30.10.2009

Perjantai-illan tokotreenit

Tänään oli taas illan ohjelmassa ohjatut tokotreenit Konalassa.
Aloitettiin tunti paikallamakuulla, joka sujui ihan kivasti. Koitin myös vaikeuttaa seisomalla itse jonkinaikaa selkä koiraan päin, mutta se taisi olla liikaa -> koira pompahti istumaan että mitäs se omistaja nyt aikoo.. Muuten pysyi tosi hienosti, ryhdikkäänä ja kontakti oli hyvää myös.

Tehtiin myös luoksetulon alkuosaa, eli jätettiin koirat istumaan ja käveltiin pois. Eli ihan vaan istumassa pysymistä, joka sujui tuon neidin kanssa tosi kivasti.
Sitten jatkettiin liikkeestä maahanmenon treenaamista, mutta tällä kertaa ei seuraamisesta vaan muuten liikkeestä. Tosin Leia piti koko ajan hyvin kontaktia ja kulki sivulla, vaikken mitään käskyä antanutkaan. Seisomaan jäämiset meni oikein hyvin :)
Jatkettiin luoksetuloilla yksitellen. Leia jäi hyvin, tuli kivasti eteen (vähän jouduin tiivistämään sen paikkaa, mutta oikea kohta kuitenkin) ja siitä sitten sivulle kivasti.
Hyppyä saatiin myös tehtyä pitkästä aikaa. Laitettiin namilautanen esteen toiselle puolelle, ja heti käskyn saatuaan hyppäsi namien kimppuun.
Tosi kivat treenit oli, kerrankin tunti jonka aikana ei tehty seuraamista lainkaan! Leialle se tekee välillä ihan hyvää. Sen huomaa heti kun on ollut taukoa seuraamistreeneistä niin seuraavalla kerralla sitten menee paljon paremmalla innolla.

1 kommentti:

karoliina kirjoitti...

ootte nyt jo tokohuippuja :--D meillä menee reenit aina vaan surkeammin ja nyt varsinkin lumean ansiosta kun nemo on niin suunnaton neiti.. mutta hyvää marraskuun jatkoa vaan ja piristystä pimeisiin iltoihin :--)