7.11.2009

Kuulumisia..















Kuvat on viime viikonlopun pitkältä aamulenkiltä metsästä. Sen jälkeen ehtikin jo muuttua sää talveksi ensilumien tultua keskiviikkona, ja sitten taas torstaina alkoikin ne ihanat räntäkelit..


Koirien kanssa ei ole kauheasti tällä viikolla tullut tehtyä, mutta jotain kuitenkin. Muitakin tärkeitä asioita on ollut mielessä, ja kiirettä. Koirat on joutuneet irrottautumaan normaalista arjesta, kun itse olen työharjoittelujaksolla tehden vuorotöitä viikonloput mukaanlukien. Koirat mitä parhaimpia tassuterapautteja kaiken ilon ja surun keskellä pimeissä syysilloissa :)


Jäljestykset on jääneet milloin mistäkin syystä. Lähinnä kuitenkin sen takia ettei tuolla loskassa voi pistää neniä töihin ja sammuttaa kaikkea motivaatiota lajiin..

Sunnuntaina oltiin Myyrmäkihallissa lemmikkimessuilla tuon juniorin kanssa. Sen lisäksi että pääsin ihailemaan kissoja (siperiankissan kun joskus tulevaisuudessa tähän koiralaumaan saisi <3)>
Mätsäristä saaliina pätkä punaista nauhaa ja hyvää kehäkokemusta. Leia käyttäytyi mallikkaasti eikä väistänyt tuomaria lainkaan!! Oli se vaan hieno :) Leia pääsi punaisten kehässä jatkoon, muttei neljän parhaan joukkoon kuitenkaan. Koiria oli 41 isoissa koirissa.. Leian parina ollut partis sijoittui sinisten ensimmäiseksi.
Leevin kanssa agitettiin tiistaina normaaliin tapaan. Treeneistä en kauheasti jaksa kirjoittaa, kiitos hyvän (ja ennen kaikkea pitkän) muistini.. Jotain helpohkoa rataa tehtiin, aiheena takaaleikkaukset. Taas tultiin saman ongelman eteen kun ennen, koira tekee aina "takaaleikatun" esteen jälkeen pienen voltin. Juuri kun luulin että päästiin tästä eroon, mutta edes pari kertaa saatiin onnistuttua tässä paremmin. Lopuksi tehtiin ympyrärataa motivaation säilyttämiseksi. Pääsipäs tuo pikkuotus vähän irrottelemaan :)


Leian kanssa ollaan tokoiltu lähes päivittäin vähän jotain pientä. Ollaan keskitytty seuraamiseen jälleen, mutta nyt jotain tulostakin on vihdoin. Olen tehnyt vähän pidempää seuraamiskaaviota, käännökset alkaa sujua myös vasemmalle ja täyskäännöksissäkin koira pysyy mukana. Juosten seuraaminenkin sujuu kivasti. Myös luoksetuloja on tehty ja hinkattu lisää liikkeestä seisomista.
Perjantain ohjatuissa tehtiin hyppyä paljon. Tein Leian kanssa ensin namialustalla irtoamista hypylle ja ihan erikseen harjoiteltiin esteen takana seisomista. Hyvinhän se sujui, vaatii vaan paljon treeniä lisää ennen kun saadaan siitä valmis liike kasaan.
Treenattiin myös liikkeestä seisomisia, ihan hyvin tuloksin :) Samoin paikallamakuu tehtiin, mutta perskule se sitten pääsi istumaan taas jossain välissä. Muuten meni kyllä hyvin tämä liike, mutta ei se vielä jaksa kovin pitkää kestoa tässäkään. Toisaalta ymmärtäähän sen, se on kuitenkin ihan lapsi vielä..
Tätä kirjoittaessa tapahtui suuri ihme > Leia ja Leevi leikkii yhdessä :o Toinen kerta vuoden sisällä.. Mitä ihmettä..? Tämä tarkoittaa myös sitä että koirat tulevat jatkossa viettämään päivänsä eri huoneissa, ettei vain olisi juoksu alkamassa.

2 kommenttia:

karoliina kirjoitti...

hienosti taas menny :---) meidänkin piti mennä sinne lemmikkimessuille.. joo ton pienen koiran seurauttaminen joskus urgh.. :D joskus luultavasti kisoihin, en tosin mitään opettamispaineita ota, että rauhallisella tahdilla edetään ja mennään kun ollaan valmiita :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosihienot syyskuvat molemmista koirista :-) t. Hannele ja Hämeen nopein portugeesilauma