3.1.2010

Mätsäri & vähän tokoakin

Tänään siis pitkästä aikaa mätsäiltiin Espoon Kilossa, Tiltun koirakoulun tiloissa. Bussilla lähdettiin jo ennen yhdeksää Piattan ja Norin kanssa rautatieasemalle, missä sitten nähtiin petsieläisiä lisää ja jatkettiin matkaa junalla. Saatiin asemalla katseita osaksemme, vaikka eihän meitä ollut kun 7 koiraa omistajineen :D

Mätsärissä oli melkoisen ahdasta kun koirakoulun pieniin tiloihin oli aika suuri määrä koiria tulossa kartuttamaan kehäkokemusta.. Kehästä saatiin punainen nauha, mutta nauhakehässä sitten tiputtiin pois. Tyytyväinen olin siitä että vaikka oltiin Norin kanssa vastakkain kehässä niin leia ei häiriintynyt siitä ollenkaan. Nori olikin sitten sinisten kehässä hienosti Sin-2 joten onnea vielä sinne :-)
Leian käytökseen olin tosi tyytyväinen, se ravasi ja seisoi kivasti ja mikä parasta ei ollenkaan ahdistunut siitä että tuomari sitä käsitteli. Ei edes nojannut jalkaani mitä yleensä saattaa tehdä, hyvä Leia!

Takasin tultiin taas samalla porukalla, tosin koiria taisi olla siinä vaiheessa jo kymmenen. Tunnelma junassa siis jokseenkin aika tiivis :-D



c) Piatta, seisotuskuva mätsärin jälkeen, tosin takajalat on vähän miten sattuu kun neiti alkoi nostella tassuja kun maa oli niin kylmä.

c) Piatta

c) Piatta

Viimeaikoina Leialla on ollut tehotreenin alla ihana-kamala kapula. Leialla tuli siinä takapakkia jokin aika sitten, eikä enää kiinnostanut kapulan ottaminen suuhun saatika sitten sen pitäminen. Naksuteltiin taas ja otettiin kevyempi kapula käyttöön (150g, Leevin). Nyt sujuu jo kapulan pitäminen melko pitkiäkin aikoja, ja irrottaa vasta luvan saatuaan. Ennen oli myös ongelma että kapula menee liian taakse, mutta nyt se on tajunnut idean ja kapula pysyy kulmureiden takana visusti :)

Ei kommentteja: