9.1.2010

Tällä viikolla..














Pakkasia tuntuu riittävän edelleen, joten tässä taas kuvia kuluneelta viikolta. Tosin kameran kanssa tulee lenkkeiltyä melko vähän, kun meinaa näpit jäätyä ihan hetkessä..

Nyt on ollut pari viikkoa ihan rauhallista noiden piskien kanssa, mutta sitten eilen alkoi Leevi taas kiinnostua Leiasta vähän liiaksi. Eri huoneissa ovat taas olleet, kun ei tuosta mitään tule kun Leia ei saa olla rauhassa lainkaan. Perjantaina kun kierreltiin taas eläinkauppoja otin molemmat mukaan, ja meinasi kyllä hermo mennä tuohon hormoonihirmulaiseen joka yritti astua Leiaa joka paikassa. Niinpä saan tehdä molempien kanssa erikseen pitkän päivälenkin, ja lyhyemmät vaan samaan aikaan..
Tuleepahan ainakin ulkoiltua riittävästi ;)

Leian kanssa ollaan muutama kuukausi taas odoteltu paikkaa toko2 kurssille, saa nähdä päästäänkö jossain vaiheessa. Tänään tokoiltiin jonkin verran lenkillä;
Seuraamista otin paljon, ja paikka sekä kontakti oli oikein hyvää (: Luoksetuloja tein myös, niissä pari kertaa neiti nosti takamuksensa maasta kun oli niin kylmä.. Tuli kyllä sitten hyvin eteen ja siitä sivulle. Liikkeestä seisomiset oli kans ihan hyviä, liikkeestä maahan aavistuksen hitaita mutta laitan ne pakkasen piikkiin..
Asia mistä olen supertyytyväinen on nouto, joka on saatu koottua kokonaiseksi liikkeeksi, ja se toimii. Viime päivityksessä sanoin että kapulan pito sujuu, siitä jatkettiin kapulan nostamisharjoituksilla ja kantamisharjoituksilla. Nyt toimii myös se itse kapulan tuominen pidemmältä. Leian mielestä se on hurjan kivaa :)

Leevin kanssa oltiin tiistaina agittaamassa, ja pitkästä aikaa tehtiin keinua. Muuten rata oli melko helppo. Mitä nyt putkeen tuo herra ei meinannut millään irrota takaaleikaten, en tajua miksi mutta se ei sinne vaan mennyt ennen kun tyylikkäästi juoksin ulkokautta tai valssasin ensin.. Keinu meni kivasti, se on yksi lemppariesteistä :) Tekis niin mieli päästä Leiaakin opettamaan agiin, mutta keväällä sitten..

Ei kommentteja: