25.8.2010

Kaksi askelta eteenpäin, yksi taaksepäin



Aina kun joku lähtee sujumaan tosi hyvin, niin joku tokon liike alkaa sitten purkautumaan. Kun päästään jossain eteenpäin, niin jossain otetaan takapakkia ja yleensä juuri niin että niissä tapauksissa heikot liikkeet saavat uutta potkua ja ne mihin on voinut luottaa 100% että onnistuvat aina, alkaakin mennä huonompaan suuntaan. Tuttua?

Juuh, Leian kanssa tokoiltiin tänään portugeesiporukalla. Yritettiin jotain mun uudella kameralla säätää tuon videotoiminnon kanssa, ei-niin hyvin tuloksin, mutta ehkä ne vielä tänne blogiin asti joutuvat kunhan jaksan ladata.
Leialla oli ihan mielettömästi energiaa, ja se tekikin kaiken aikamoisella innolla.

Noudoilla aloiteltiin ja videolta huomasin kuinka se meinasi unohtaa jarruttaa ja siksi sen tassut suti kapulaa ottaessa. Jostain syystä se on myös keksinyt että aina kapulaa luovuttaessa kuuluu tulla tosi tiivisti eteen ja nostaa oikeaa tassua jotenkin kummasti :') Luoksareita tehtiin kanssa, ja oli tosi hyviä MUTTA neiti varasti kahteen kertaan lähdössä. Ja tässä se liike joka on ollut varmalla pohjalla jo alle puolivuotiaana. Ehkä sen voisi pistää tuon liian energian piikkiin, mutta toivottavasti ei kokeile sitä jatkossa. Pistin kyllä neitosen takasin ja kävin yllättäen palkkaamassa. Täytynee siis harjoitella paikallaistumista välillä.

Seuraamisissa sitten ollaan otettu askelia eteenpäin. Kerrankin tuntuu että se toimii, paikka on just hyvä ja käännöksetkin alkaa pikkuhiljaa näyttää paremmilta. Seuruutin, tein käännöksen ja kun tuo pysyi tiivisti mukana niin palkkasin yllättäen lelulla. Toimi aika hyvin. Jäävistä tehtiin maahanmenoa, ei ollut tarpeeksi ripeää menoa. Koira oli niin kovalla menolla seuraamassa että se maahanmeno ei ollut niin huippujuttu sen mielestä. Muuten teki kyllä innokkaita maahanmenoja kun pesukarhurievulla palkkailin. Eipä sen kummenpia tänään touhuiltu.



Levan kanssa eilen agiteltiin varsin lyhyttä rataa, jossa kuitenkin piti vähän aivojakin käyttää. En jaksa näistä agiradoista sen pahemmin selittää, mutta muutama ahaa-elämys taas. Leevi meni sekunnin sadasosaakaan miettimättä täysiä takaaleikkaukset ja se joka irtoaa ihan kivasti! Lisäksi herralla oli sellanen draivi päällä, ettei voi olla kun tyytyväinen. On se vaan superotus :)

Ei kommentteja: