12.9.2010

Syyskuvia ja agiliitoa

Taas näyttää olevan viikko viime päivityksestä, joten eiköhän ole aika taas jotain raapustaa tännekkin. Pääasiassa illat on vierähtäneet syksyistä luontoa ihastellen metsässä, ja tänään vihdoin otin kamerankin lenkille mukaan joten alla muutamia kuvia Leiasta.

Leian kanssa käytiin myös ojangossa eilen pitkästä aikaa muistelemassa agijuttuja mieleen. Alkuun Leia oli aivan hirmuisen innokas omaan tapaansa ja tein sen kanssa muutamia välistävetoja ja takaakiertoja hypyillä ja putkia tehtiin myös.

Sitten päätinkin kokeilla ensimmäistä kertaa keinua Leialle, ja syötin sitä koko keinun matkan ja keinuttelin sitä pikkuhiljaa. Koska Leia on normaalisti samanlainen rämäpää kun Leevikin ihmettelin sen epävarmuutta keinulla. Leia hiipi keinua niin varovasti, vaikkakin meni sille ihan iloisesti. Syy tuohon selvisikin puomilla. Viime kerrallahan Leia tippui puomilta kyljelleen alas ja ajattelin ettei se sitä jää jännittämään kun tapahtuman jälkeen meni puomia ihan kohtuullisen reippaasti. Noh, nyt se käveli puomilla hitaasti, ja oli epävarma. Mentiin puomia monta kertaa, ja vedettiin ne ihan läpijuoksuna. Puomin jälkeen leikittiin ja palkkailin namilla kesken puomin. Siispä taitaa olla parasta vaan keskittyä nyt pitämään hauskaa agikentällä, etenkin puomila ja jättää tuo keinukin vielä rauhaan kunnes puomi on varma. Varsin kurja juttu..
Aalle neiti meni sen sijaan innoissaan ja tarjosi ekaa kertaa itse pysäytyksiä kontakteille, mihin olin tosi tyytyväinen :) Lopuksi vaan leikittiin kentällä ja tein neidille ihan suoran hyppy-putki radan namialustalla, eikä ainakaan vauhdista ollut pulaa :D

Leevin kanssa oltiin taas tiistaina agittaamassa myös, ja tehtiin ihan pieniä ratoja useampia. Toisella radalla tehtiin keppejä pitkästä aikaa, ja meni oikeen kivasti :) Vauhtia oli taas enemmän kun tarpeeksi ;) Leevillä on taas kolmen viikon tauko ohjatuista, saa nyt nähdä käydäänkö tässä välillä ojangossa muutaman kerran.

Tokoiltu ollaan myös, innostuin vihdoin kouluttamaan Leeville uudelleen alon liikkeitä. Herra tulee jo aika näppärästi sivulle ja seuraa pieni matkoja, tekee nopeita maahanmenoja jne. Leian kanssa ollaan tokoiltu myös ahkerammin, vähän kaikkia liikkeitä ja erityisesti palkattomuutta harjoiteltu enemmän.

Eipä tässä taas kummempia tälläkertaa..:>







1 kommentti:

Linnea + Oojavee kirjoitti...

Noniin, linkitin videot uudestaan ja nyt pitäis näkyä.

Oliko sun Agi-into laantunut vai mistä moinen tauko. ; ) Missään ryhmässä ette vissiin treenaa? Mullakaan ei oikein tulis käytyä jos en olis ryhmässä.