10.10.2010

Agiliitoa ja näytelmöintiä



Niin se vaan viikonloppu vierähti ja se tulikin vietettyä varsin tiiviisti koirien parissa. Onneksi ensi viikko on syyslomaa opiskeluista, saa levätä kunnolla ja samoilla metsissä koirien ja kavereiden kanssa. Varmaan eksytään treenailemaankin useammat kerran.

Mutta palaillaksemme tähän viikonloppuun, niin Lauantaina koitti Leian viimeinen esiintyminen nuorten luokassa kun suuntasimme Spanieliliiton erikoisnäyttelyyn Hyvinkäälle. Oli mukava nähdä kaikkia tuttuja portugeesiihmisiä, joita olikin kokoontunut paikalle iso joukko. Koiriakin oli ilmoitettu hurjat 36!

Tälläisen arvostelun Leia sai espanijalaiselta tuomarilta, Alicia Castrolta:
"Erittäin hyvät mittasuhteet. Erittäin kaunis pää. Hyvin kauniisti kulmautunut edestä ja takaa. Erinomainen turkki. Erinomaiset liikkeet."

Leia esiintyi hienosti ja sai tuomarilta ERIn, ja sijoittui luokassaan neljänneksi :)

Näyttelyssä vierähti melkein koko päivä taas. Kotiin tultua lähdettiin Leevin ja Nastan kanssa vielä lenkille illalla. Tässä poseerauskuva kaveruksista:



Tänään taas meni melkein koko päivä Ojanko-reissuun. Aamupäivällä lähdettiin ja tultiin varsin myöhään päivällä takaisin. Mukaan tuli Heidi Ninjan ja Lumin kanssa ja itsekin otin molemmat piskit mukaan.



Leeviä ohjaili lähinnä Heidi, joka teki sen kanssa pientä rataa. Itse tein Leevin kanssa vähän keinua ja keppejä ihan erikseen, ja meni oikein kivasti. Mutta herra yritti lähteä jonkun hajun perässä pois kentältä tehdessään rataa, ja possutteli muutenkin. Tiistainakin käytiin Leevin kanssa agittaamassa kun meillä alkoi treenit kolmen viikon tauon jälkeen. Koira kävikin ihan kuumana ja sählättiin ihan urakalla kun yritettiin jotain rataa vääntää.



Leian kanssa treenailtiin tänään ekan kerran keppejä, ja niitä olisi tarkoitus nyt alkaa treenaamaan kunnolla. Käytännössä Leia sai siis juosta läpijuoksuja kujakeppien läpi. Kovaa se menikin ja irtosi tosi hienosti käskyn kuultuaan. Tästä sitten pikkuhiljaa vaikeuttamaan :)

Leia hyppäsi myös tänään ensimmäisiä maksikokoisia hyppyjä, eikä ne näyttäneet juurikaan vauhtia hidastavan :) Tehtiin yksinkertaisia ratoja hypyistä, putkista ja kontaktiesteistä. Leia oli ihan superhieno ja sitä oli kiva ohjata :) Kontaktit se teki hienosti myös. Putket veti Leiaa puoleensa taas, ja aika usein se ehti myös syöksähtää ihan toiseen päähän mihin oli tarkoitus. Kivat treenit oli kaikkiaan :) Heidi kuvaili Leian menoa, kiitos siitä!






8 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Kivoja kuvia :)

Meidänkin kanssa saa joskus tulla Ojankoreissulle jos haluaa :) Kummasti nostaa motivaatiota lähteä treenaamaan kun on seuraa!

Nea, Emma ja Dusty kirjoitti...

Ihania kuvia :) Ja meistäkin kyllä saa treeniseuraa ojankoon, vaikkei me vielä voidakkaan tehdä kun yksittäisiä esteitä :D

Laura kirjoitti...

Sara & Nea/ Kiitos :) Kiva kuulla että teistä saisi treeniseuraa ojankoon! Yksin on niin tylsä aina lähteä treenaamaan, niin kiva jos saadaan seuraa :) Kertoilkaahan ihmeessä päiviä mitkä sopisi, niin katsotaan löytyiskö joku sopiva päivä? :)

Sara kirjoitti...

No mä vastailen tänne :)

Mulla ei ole koko viikkoa syyslomaa, mutta tän viikon to, pe, la, su ja maanantainakin päivällä ehtisin. Aika hyvin siis, harvinaista :)!

Sara kirjoitti...

Jaa, ja vastausta vielä lisäkysymykseen:
me mennään metrolla ensin Mellunmäkeen ja siitä bussi 62 (tai 562, 87 tms.). Jäädään pois siinä kehä III ylittävällä sillalla ja hypitään peltojen & metsikön läpi kentille. Tulee lämpättyä koirat samalla :)

Heidi kirjoitti...

Me voidaan myös tulla teiän kanssa jatkossakin treenaamaan..... ;--)
Sain vihdoin tän blogin tehtyä!

Laura kirjoitti...

Sara/ Mentäiskö parjantaina ojankoon? Käykö sulle jo aamu/iltapäivä?

Ja tuosta reitistä. Me ollaan yleensä menty toiselta puolen viikkiä 741'llä ja sitten 87'lla loppumatka. Mutta mietin itsekkin että mellunmäen kautta vois olla fiksumpaa tulla jatkossa ja matka saattais lyhentyä (ajallisesti ainakin).

Heidi/ Hieno että Ninjalla on taas oma blogi :) Ja mennään taas treenailemaan biisonien kanssa!

Meille näyttää tänään satelevan treenikavereita ovista ja ikkunoista :'D No ei vaan, tosi kiva saada seuraa, kiitos! :)

Sara kirjoitti...

Joo, perjantai käy hyvin ja mulla on koko päivä vapaa, eli sen kun ehdotat jotain aikaa.

Joo ton 741'sen tiesinkin, mulle se vaan ei ole helppo kun pitäisi ottaa ensin 79 sinne Viikkiin.
Voisin ottaa molemmat piskit mukaan, toivotaan ettei mene liian eläimelliseksi...