24.10.2010

Mätsärissä Leevin kanssa

Suunnattiin sitten tänään mätsäriin Leevin kanssa kahdestaan, piiitkästä aikaa. Viimeksi Leevi on ollut kehässä pari vuotta sitten, joten halusin nähdä miten tuo otus käyttäytyisi kehässä ja osaako se esiintyä enää ollenkaan. Lähtiessä tihkutti vettä vain harvakseltaan, mutta sade yltyi kokoajan. Paleltiin ja kastuttiin molemmat, mutta kivaa oli silti vaikka ensin kaduttikin koko lähtö.

Leevi näytti taas maailman kärsivimmältä eläimeltä odotellessaan vuoroaan päästä kehään. Se kun inhoaa sadetta ja kastumista enemmän kun mitään muuta maailmassa..
Mutta kehään mennessä muuttui piskin ilme iloisemmaksi ja se esiintyi ihan hyvin. Tuomari kehui esiintymistä, vaikkakin huomautti muutamista innokkaista laukkaaselista. Harmitteli myös sitä ettei Leevi ole ihan edukseen tällä kelillä, ainakaan parin tunnin sateessa seisoskelun jälkeen. Elegantti olemus muuttui vähemmän elegantiksi. Ja minä kun pesin ja trimmasin sitä eilen 3 tuntia.. Nyt se on samannnäköinen kun eilen ennen pesua. Sininen nauha napattiin kehästä mukaan ja nauhakehässä vielä käytiin pyörähtämässä ilman sijoitusta. Mutta nauhakehässä tuo esiintyi ihan superkivasti ja olen tosi tyytyväinen tuohon piskiin. En olisi koskaan voinut kuvitella että näen Leevin esiintyvän iloisesti litimärkänä sateessa. Huippupiski :) Keväällä herra pääsee esiintymään ensin muutamiin mätsäreihin keväällä ja mikäli se todistus hampaanpoistosta saapuu joskus kennelliitolta niin toukokuussa olisi tarkotus korkata veteraaniluokka ;)

Ei kommentteja: