6.12.2010

Ollaan me oikeesti treenattu...

Huomasin justiin etten ole koirien kuulumisista kirjoitellut kuukauteen mitään.. Täällä talven keskellä odotellaan kovasti ensi viikonlopun messarin näyttelyä, lauantaina on Leia menossa pitkästä aikaa kehään ja sunnuntaina sitten ilman koiraa olen menossa koko päiväksi sinne pörräämään kuten perinteisiin kuuluu ;)

Harrastusrintamalla vallitsee tylsin aika, pelkkää tokoa ja agiakin vain toisen kanssa. Ja tokonkin treenaaminen on varsin hankalaa kun kaikki hyvät kentät on joko jätetty auraamatta tai ne on jäädytetty..
Leevin kanssa ollaan joka maanantai-ilta treenailtua agilityä (paitsi tänään kun unohdin kokonaan treenit, ja lupasin mennä töihin..) ja hauskaa on ollut :)
Leian kanssa ollan treenattu sisällä kaukoja ja metallinoutoa. Neiti pitää metskua suussaan kuinka kauan vaan ja hyvällä otteella, mutta jostain syystä se ei tajua että se suussa voisi myös juosta eikä vain varovasti hiipparoida.. Kaukoissa tuo etenee helposti siirtymisissä, mutta takapalkalla se on alkanut toimimaan hyvin :) Muuten ollaan seuraamista hinkattu ja paikallamakuuta sisällä, sekä eteentuloa.
Ulkona ei olla pahemmin viitsitty paikallamakuuta treenailla kun on niin kylmä..
Mietin parhaillaan että imottaisko Leian mölleihin parin viikon päähän.. Tekisi ihan hyvää hakea sille jotain häiriötä, mutta se pirun paikallamakuu. Noh, katsotaan.

Mitäköhän kivaa koirille keksisi näin talvella..Ei taida noista valjakkoakaan saada :-D Ainakin ne kehittää hyvät lihakset itselleen lajissa nimeltä hepulointi vapaana lumihangessa, ja se on molempien suosiossa :D Leevikin on alkanut taas piristymään kun on pakkasta, niin sille joka vuosi käy.. ;)



Ei kommentteja: