31.12.2010

Vuosi vaihtuu..!





Ensinnäkin oikein hyvää Uutta Vuotta 2011!

Viimeisiä minuutteja viedään tätä vuosikymmentä, joten olikin pakko tulla tänne vielä tekemään viimeinen merkintä ja päättää tämä vuosi. Ohessa muutamia kuvatuksia tyttösistä, Leiasta ja Nastasta. Leevi viettää vuoden vaihtumista Norin seurana. Leia riemastuikin täysin rinnoin Nastan paluusta ;) Raketteihin nuo eivät ole reagoineet mitenkään, kuten edellisinäkään vuosina.

Uudenvuoden lupauksia en ole koskaan tehnyt, enkä tee nytkään. Tavoitteistakin saa tarpeekseen opiskeluiden ansiosta, mutta jotain suunnitelmia kuitenkin yritin miettiä ensi vuodelle.. :)

Leian suunnitelmia vuodelle 2011
- Silmäpeilaus heti alkuvuodesta
- Tokoa olisi tarkoitus treenailla enemmän ja päästä kisaamaan ALO'on.
TK1'stä tavoitellaan, ja toivottavasti onnistutaan se saavuttamaan.
Lisäksi voisi opetella enemmän ylempien luokkien liikkeitä ja saada paikalla-
makuusta mahdollisimman varma.
- Agilityssä jos ainakin mölleihin päästäisiin ja toivottavasti nyt se ryhmäpaikkakin irtoisi alkuvuodesta. Tavoitteena olis myös saada kepit varmaksi, ja opetettua keinu hyvin.
- Mejää jatketaan aktiivisemmin heti kun lumet sulaa, ja pyritään vaikeuttamaan jälkiä nykyisestä. Jos vaikka saataisiin vähän keskittymistä vielä lisää jäljestämiseen. Pk-jälkeäkin varmasti treenataan, ja opetellaan vihdoin niitä ilmaisujakin, mutta pääpaino kuitenkin verijäljelle.
- Kaverikoirakäyntejä ruvetaan alkuvuodesta tekemään ja toivottavasti siitä tulisi meille pysyvämpikin harrastus :)
- Vetohommia jatketaan, ja koitetaan canicrossailla ympäri vuoden.
- Näyttelyissä pyöritään jonkinverran, ja jos sieltä vaikka se viimeinen serti tulisi niin saataisiin neiti valioksi.
- Peko-hommat sopisi Leialle erinomaisesti, mutta katsellaan riittääkö aika ihan kaikkeen.. Jos ei pelastusta ruveta treenaamaan, niin ainakin hakua voitaisi aloitella ihan jo koiran iloksi?
- Luonnetestaus
- Hyvinvoivana ja terveenä pysyminen, hyvän lihaskunnon ylläpito uimalla, pyöräilemällä ja juoksemalla
Leevin suunnitelmia vuodelle 2011
- Silmäpeilaus heti alkuvuodesta
- Starttaus virallisissa agilitykisoissa (Nyt tai ei koskaan :D). Tuloksilla ei niin väliä, sen näkee sitten.. Ja mölleissä myös kierrellään aktiivisemmin kun viime vuonna.
- Leevin paluu näyttelykehiin, toukokuussa suunnataan veteraanikehiin esiintymään. Mätsäreissä käydään silloin tällöin harjoittelemassa tuomarin kopelointia ja iloista esiintymistä.
- Tokoa voisi treenailla enemmän, nyt kun koiran motivaatiokin on paremmalla pohjalla. Jospa sitä mölleihin asti pääsisi? Pidetään toko ainakin hauskana herra piisonille.
- Mejää treenaillaan paljon, ja vaikeutetaan jälkiä, ehkä joskus kisoihin asti suunnataan, tuskin ensi vuonna kuitenkaan vielä? Katsotaan. Pk-jälkeäkin saatetaan jokunen tehdä, jos innostun ottamaan leevin Leian mukaan jäljestämään sitäkin.
- Hyvinvoivana ja terveenä pysyminen, hyvän lihaskunnon ylläpito

Ei kommentteja: