11.5.2012

Agiliitelyitä

Eipä taas ole tullut hetkeen blogiin raapustettua mitään treeneistä. Koirien kanssa ollaan nyt käyty Ojangossa useamman kerran viikossa agittaamassa, kun pyörällä pääsee niin kätevästi. Pyörä + pieni matka metrolla yhdistelmällä matka taittuu alle tunnissa, aika luksusta! Joka kerralla on ollut molemmat mukana.

Leevin kanssa oltiin keskiviikkona taas pyörähtämässä mölleissä kahden startin verran. Molemmat radat meni aika tasaisen varmasti, muutamalla sekunnilla heitti aika mutta nollaradat siis molemmat. Ensimmäiseltä aika -11,76 ja seuraavalta -12,9sek. Radalla muutama kinkkisempi kohta, tai lähinnä luulin että myöhästyn ohjauksessani noissa kohdissa, mutta hyvin toimi. Mediradalta ei ainakaan nollia tullut yhtään, mutta mineiltä sitten kuudelle koiralle kuitenkin. Leevi sijoittui neljänneksi tuolla toisella startillaan. Tosi hyvin oli kuulolla ja irtos niin varmasti oikeille esteille. Tosi kiva fiilis jäi noista radoista :)

Leevin kanssa on muutenkin sujunut tosi hyvin kentällä. Piisoni on intoa täynnä, mutta paljon paremmin kuulolla mitä se aiemmin oli. Meidän meno on toisinaan ollut yhtä häseltämistä, mutta viimeaikoina olen vaan kerta kerralta saanut paremman yhteyden tuohon pikkukoiraan.
Eilen tehtiin rengasta + keinua Leian treenien jälkeen ja tosi varmasti teki. Lisäksi haettiin taas keppejä erilaisista kulmista, ja tosi itsenäisesti suoritti - ei niinkään välittänyt missä itse menin ja pyrinkin irrottautumaan siitä kokoajan kauemmas.
Lisäksi Leevi teki samaa harjotusta mitä Leian kanssa tehtiin ja siitä huomasi kyllä miten Leeville on kehittynyt paljon parempi veto esteille, tottakai kun sen kanssa on treenattu niiin paljon enemmän. Tosi  positiivinen kuva on jäänyt nyt taas tuosta pienestä valkoisesta, on se superi.

Leian kanssa muistuu viimeviikoisista treeneistä lähinnä vain yksi oikein totaalisen huono treeni, ei tainnut olla Leian päivä ollenkaan ja jätettiin sitten tosi vähälle tekeminen. Kontakteista rynni ensimmäisen kerran läpi ihan tosta noin vaan, eikä muutenkaan kuunnellut ohjausta kunnolla. No jos jotain onnistunutta, niin vauhdikkaita putkista juoksuja lelupalkalla ja sitten ihan vaan odotustreeniä esteiden takana ja vapautin taakse - tuleepahan sitäkin välillä harjoteltua näin ennaltaehkäisevästi..

Ohjatut oli tosiaan eilen, ja nyt neiti oli niin täsmällinen taas kontaktien kanssa. Tehtiin pientä (jotain 10 esteen) rataa, missä puomin lisäksi hyppyjä, pituus ja putkia. Tosi kiva into oli Leialla, mutta vielä pitäs treenata sen kanssa lisää irtoamista ja vahvistaa sitä hakemaan itse esteitä paremmin. Loppusuoran päähän jätettiin lelu palkaksi, mutta Leia taas kaahasi lelun ohi kovalla innolla ja vasta sitten innostui leikkimään. Hyvin lelupalkka kuitenkin imee sitä eteenpäin. Itse ohjausharjotukset meni ihan hyvin.

Paljon on taas tullut Leiallakin odotustreeniä kehän laidalla, ja on se rauhoittunut huomattavasti. Keskiviikkona se otti tosi rennosti kun oli ne möllit. Leevi on sille välillä suuttunut, jos se on meinnut alkaa huutaa ja se on kyllä ottanut siitä opikseen. Palkkaillut olen aina kun se on rauhallisesti käynyt maaten odottelemaan hiljaa. Hyvähyvä :)

Muutakin päivitettävää olisi vaikka mitä, mutta nyt lienee paras lähteä unten maille kun olis taas aikainen herätys duuniin edessä huomisaamuna. Palaillaan siis blogin ääreen!

Ei kommentteja: