20.6.2012

Mitäs tänään tehtäisiin?

Meillä on nyt yskät yskitty tässä taloudessa ainakin toivottavasti pitkäksi aikaa. Leia on ollu oireeton nyt suunnilleen viikon verran ja Leevi säilynyt terveenä.
Kahden viikon varoajasta yritetään kuitenkin pitää kiinni, joten koiruudet on olleet "sairaslomalla" viimeiset pari viikkoa.

Leevi on ottanut rennosti ja nautiskellut kesäauringosta pihassa. Leialla sen sijaan alkaa sitä energiaa olemaan varastossa hitusen, kun pelkkiä lyhyitä remmilenkkejä ollut ohjelmassa.. Koira kun ei mielestään ollut sairas silloinkaan kun yskä oli pahimmillaan, vaan mennä touhotti tuttuun tapaansa. Yllättävän mukavasti se on kuitenkin jaksanut, vaikka se tarkkaileekin minua tavallista herkemmin ja yrittää päätellä pienistä eleistäni että oliskohan nyt lähtö treeneihin? Tai kunnon metsälenkille? Jo pienestäkin käskystä mitä se saa noudattaa, tyyppi on suunnattoman iloinen. Tuskin maltan odottaa millainen sähköjänis se on kun vihdoin päästään tauon jälkeen treenikentille.. :D


Varovasti ollaan aloiteltu tässä viikon vaihtuessa lenkkeilyä. Pitempiä remmilenkkejä ja lyhyitä pätkiä myös vapaana (=musta salama saa hillittömän juoksuhepulin, valkoinen otus taas pysähtyy ensimmäistä ruohotupsua maistelemaan..) Ensi viikolla sitten aletaan palailemaan normaaliin rytmiin liikunnan ja treenien osalta.

Tässä on itsekin huomannut parin viikon aikana miten suuren osan vapaa-ajastani vietän koirien kanssa, kun ei ole tullut iltoja kulutettua treeneissä (erityisesti matkoissa niihin) , eikä edes pitkillä lenkeillä. Vaikka onkin ollut enemmän aikaa kaikkeen muuhun elämään, niin kyllä tästä elämästä paljon puuttuisi jos noiden kanssa ei mitään harrastaisi.. Jotten ihan vieraantuisi koiraharrastuksista, niin olen käynyt koiratuttujen kanssa lenkkeilemässä ilman koiria ja treenejä katselemassa.. :)

Syksyn tapahtumia olen tuonne kalenteriin yrittänyt rustailla ja ilmoitellut Leiaa erityisesti näyttelyihin. Täällä hihnan toisessa päässä alkaa elokuussa totuttelu "normaaliin" päivärytmiin päivätyön ansiosta, ja se mahdollistaa nyt myös kisaamisen + kehien kiertelyn viikonloppuisin. Koirien kanssa pystyy siis harrastamaan aktiivisemmin, mutta miten siihen muuten voi tottua..? :D

2 kommenttia:

Kanerva kirjoitti...

huomasin, että ootte tulossa helsingin näyttelyihin elo- ja syyskuussa. itse vielä pähkäilen aikataulujen kanssa, mutta toivon mukaan törmättään siellä, kun ollaan jopa samoina päivinä! :)

Laura kirjoitti...

Kiva jos olet tulossa. Toivottavasti niissä sitten nähdään! :)