5.7.2013

Junaillen siellä ja täällä

 
Viimeinen lomaviikko.. Yhyy. Maanantaina suunnattiin lempäälään sukulaisia moikkaamaan ja vietettiin siellä mukavat neljä päivää. Eilen siis palattiin kotiin, koska piti rientää viimeisiin ohjattuihin aksatreeneihin ennen kesätaukoa.
 
Tänään tehtiin järvenpää-visiitti Karoliinan ja Nemon luokse. Leevi ei ollut kovin innostunut reissusta, etenkään kun sen ilkeä omistaja heitti sen veteen lämpömittarin näyttäessä turhan korkeita lukemia. Leia sen sijaan uiskenteli venerannassa tyytyväisenä sorsien keskellä ja viihdytti (ja kauhistutti) Nemoa hepuliralleillaan.. Leevi on tänään ollut jotenkin väsynyt tästä reissaamisesta, se selvästi tarvitsee lepoa ja palautumista reissuista enemmän kun Leia.
 
Eilen ajattelin ettei Leiakaan varmaan itsestään jaksa parastaan antaa treeneissä kun kotona käytiin vaan kääntymässä ennen treenejä, eli ei ollut saanut levättyä koko päivänä. Mutta mitä vielä, Leialla oli enemmän vauhtia kun pitkään aikaan ja se irtosi hyvin. Sain tehdä töitä että pysyin mukana, että olisin oikeassa paikassa riittävän ajoissa. Hinkkailtiin persjättöjä, mikä ei tuolle koiralle olekaan mikään ongelma vaan tälle kartturille. On niin kiva jäädä katselemaan koiraa ja sitten huomata että on armottomasti jo myöhässä.. Leialla oli niin siistiä ja kivaa että alkaa tämä agilityinnostus taas nostamaan päätään! Niinpä suuntaamme tiistaina epiksiin, ja agikentälle ensi viikolla hinkkailemaan keppejä, ja persjättöjä, ja oikeaa ajoitusta, ja rytmitystä jajaja..






 


Ei kommentteja: