26.7.2014

Lämmintä on

 

 
Kuluneella viikolla on mittari paukkunut yli 30 asteen joka päivä. Loppuviikon treenit peruttiin ja ollaan vaan iltaisin tehty vähän kettistä ja tokoa lähikentällä Leian kanssa - eikä sitäkään joka ilta. Koirat ei ainakaan ole näyttäneet kärsineen kuumista ilmoista, mitä nyt väsyneempiä ovat kotona. Helteillä onni on koti metsän ja puiden varjostamalla paikalla, joten kämppä on pysynyt siedettävissä lämpötiloissa. Mutta jos minulta kysytään voisi helteet alkaa jo pikkuhiljaa hellittää..
 
Torstaina tuli ihana Sissi viikonloppuhoitoon. Leia ja sissi on tosi hyviä kavereita - nukkuvat toistensa vieressä, leikkivät samanlaisia leikkejä ja tulevat kaikkiaan aivan mainiosti juttuun. Leevikin tulee hyvin juttuun, mutta pysyttelee mieluusti kaukana tyttöjen (rajuista) leikeistä.
 
Tänään neidot pääsi tuorinniemeen uimaan, ja huomenna tietenkin uudestaan. Molemmat uivat ja noutivat keppejä rantaan ja välillä vedettiin rannalla kunnon portugeesipainia - kunnes oli taas pakko päästä veteen. Loppupäivän onkin sitten ollut aika huomaamattomia koiria. Leevi taas vuorostaan väsytettiin vanhainkotivierailulla ja pikavisiitillä torilla. Koirat saa tietenkin osansa ihanista tuoreista kasviksista ja marjoista, tekevät mitä tahansa saadakseen vaikkapa palan porkkanaa tai mansikoita :-)
 














Ei kommentteja: