11.7.2014

Uidaan ja haukutaan

 
Tämä viikko taitaa olla kesän ensimmäinen kun oikeasti ollut tosi lämpimiä, helteisiä päiviä. Alkuviikosta oli treenimotivaatio nollassa omistajalla, siispä ei menty kentälle. Keskiviikkona suunnattiin Leian ja kaverin kanssa Rajasaareen piitkästä aikaa ja siellä vierähtikin melkein koko päivä ihanassa auringonpaisteessa. Leia juoksi ja juoksi, ui, sukelteli, kahlaili, leikki muiden koirien kanssa, hyppeli heinikossa, haukkui.. ja välillä vaan makoili kallioilla ja ruohikossa. Sellaista tavallista, niin parasta koiranelämää. Rajasaari on kyllä yksi lempipaikoistani, Leia on varmaan samoilla linjoilla niin onnelliselta se siellä näytti taas kerran. Täytyy käydä useamminkin nyt loppukesän ajan.

 

Eilen käytiin agilitytreeneissä kertailemassa hyppytekniikkaa ihan perussarjalla, tekee varmasti hyvää sellainenkin treeni välillä pitkien ratojen ja vaikeiden ohjausjuttujen hinkkaamisen sijaan. Käytiin myös läpi viimeaikojen ohjaustekniikoita "kuivaharjoitteluna" noin niinkuin ohjaajille muistutuksena.

Tänään hakua maastossa, kuumuuden takia tehtiin helppo treeni että koirat voi varmasti onnistua ja motivaatio tekemiseen säilyy hyvänä: yksi peräänlähtö ja yksi haamuileva maalimies. Leia ampasi suorilla pistoilla ja kovalla vauhdilla. Ensimmäistä kertaa vaadittiin myös haukkuilmaisua maalimiehien luona, palkkasivat sen muutamasta haukusta joka tuntui tulevan helposti. Leialle tuo ilmaisun opettelu näyttää olleen helppoa, haukkuminen on niin hirvittävän hauskaa!

Leevikin harjotteli yksinollessaan ilmeisesti haukkuilmaisua kun kuului pikkukoiran ääni raollaan olevasta ikkunasta ulos saakka kun tultiin kotiin.. Perhanan koira! Siispä pienelle valkoiselle on tulossa lyhyitä yksinolotreenejä (ja sitruunapanta?) viikonlopulle ja ensi viikolle..



 
 

Ei kommentteja: