19.4.2009

Leevi-poika mätsärissä


Tarkoitus oli mennä molempien koirien kanssa tänään mätsäriin, mutta en saanutkaan ketään mukaan pitämään koiria. Tarkoitus oli sitten mennä vain Leian kanssa, mutta yön aikana neiti olikin ripuloinut lattialle ja päätin että neiti saa jäädä kotiin toipumaan. Siinä tulikin sitten kiire alkaa 2 tuntia ennen mätsärin alkua pesemään Leeviä mätsärikuntoon. Selvisin 1,5 tunnilla Leevin pesusta, föönauksesta ja trimmauksesta. Normaalisti menee puolet kauemmin :-)
Niin me sitten Leevin kanssa lähdettiin mätsäilemään viikin Gardenian pihalle, ja kävellen mentiin. Herra oli niin innoissaan kun Leia ei tullut mukaan ja veti mätsäripaikallakin hepulikierroksia, ja mikä oudointa - leikki mätsärikaveri Mupen kanssa, mitä ei koskaan tee :) Poika oli niin onnellisen näkönkin.

Pieniä koiria oli 150, eli aika kiitettävä määrä. Kamalan kylmä tuuli oli, vaikka muuten hieno ilma olikin. Meinasi jo ihan jäätyä kehää odotellessa..Suuren koiramäärän takia kehät myöhästyi yli puoli tuntia ja omaa vuoroamme odoteltiin 2,5 tuntia kehien alkamisesta. Leevi on niin mahtava mätsärikaveri, se osaa ottaa rennosti kaiken melun keskellä!
Leevistä huomasi että sen viimeisimmästä mätsäristä on puoli vuotta aikaa.. Se seisoi tosi epä-ryhdikkäästi jatkuvasti. Tuomarista se ei pitänyt selvästi, vaan yritti pöydällä nojautua muhun ja väistää tuomaria. Onneksi sentään ravasi ihan hyvin. Sininen saatiin, eikä sin.kehässä sijoituttu.
Mutta kivaa oli ja sehän on tärkeintä :-) Ensi sunnuntaina sitten taas Leian kanssa mätsäilemään!

1 kommentti:

Lotta ja Lento kirjoitti...

joo, se pe voi ollakin aika kiireinen, kun järjestellään mätsäriä silloin, mutta toisaalta, jos heti vaikka 12.30 tavataan niin voisi ehtiä...?