13.4.2009

Leian ensimmäinen mätsäri

Tänään oli pääsiäis match show Malminkartanossa. Leevi jäi tällä kertaa kotiin, ja lähdin vain Leian kanssa reissuun. Mentiin ensin bussilla rautatieasemalle ja sieltä mentiin junalla malminkartanoon. Neiti käyttäytyi junassa ja bussissa oikein mallikkaasti, se on jo tottunut matkustaja.

Mätsäripaikalla Leia oli alkuun ihmeissään ja olisi mielellään halunnut riehua Mupen kanssa, joka myöskin osallistui mätsäriin - seropikehään tosin. Edellisenä iltana puunattu turkki ei kuitenkaan kaivannut mutakylpyä ennen kehään menoa ;)

Leia käyttäytyi kehässä tosi hienosti, mistä olin yllättynyt. Ei poukkoillut hihnassa, tai hyppinyt, ei edes laukannut. Neiti ravaili hienosti mun vieressä, eikä häiriintynyt takana olevasta koirasta. Leia antoi tuomarin hyvin tutkia, mutta hampaita kun katsoi niin yritti peruutta pari askelta. Hyvin kuitenkin antoi ne katsoa. Kehästä tultiin punaisen nauhan kanssa.
Punaisten kehässä Leia seisoi hienosti ja kauan, ja jaksoi ravaillakkin kivasti. Pentuja oli peräti 60 ja ei sijoituttu siis. Olin kuitenkin tosi tyytyväinen Leian käytökseen, joten tästä lähtee sitten neitosen mätsärikausi käyntiin ja toukokuun lopussa sitten pentunäyttelyyn =) Mätsärikaveri Muppe oli seropien sin-1, eli onnittelut sinne :)

Juna- ja bussimatkan Leia nukkui vaan kerällä lattialla ja kotona vaan nukkui. Rankka päivä toisella :)

Ei kommentteja: