17.5.2009

Rajasaaressa





























Tänään oli tosi hieno ja kesäinen ilma, eikä mitään erityistä menoa niin suuntasin Rajasaareen Leevin ja Leian kanssa. Alunperin oli tarkoitus tehdä koiratapaaminen sinne tälle päivälle, mutta me oltiinkin ainoat jotka sinne loppuen lopuksi pääsivät. Mikäs sen kivempaa kun viettää kesäpäivää molempien koirien kanssa ihanassa paikassa! :)


Rajasaaressa telmiessä meni pari tuntia ja bussi-matkoihin saman verran. Koirilla oli kivaa, kuten omistajallakin. Kierreltiin saarta ja oltiin oikeestaan vaan oman lauman kanssa. Leevi ajoi muutaman uros-koiran pois lähettyviltä, kun tulivat ilmeisesti liian lähelle "Leevin naista" Leiaa.. Sain onneksi karjastua sen pois, olis ollut pari kertaa ihan valmis nostamaan tappelun pystyyn.

Onneksi se rauhoittui kuitenkin lopulta luottamaan siihen että mä päätän ketä meidän luo tulee, sen ei tarvii alkaa rähinöimään..

Kumpikaan koirista ei uinut, tosin kävivät jalkansa kastamassa kun joivat ja Leia innostui juoksemaan meressä :-) Koirat ei ole aikoihin olleet niin väsyneitä kun tänään.
Nyt ovat saaneet koko illan levätä.. Huomenna molemmat menee uimaan Aptukselle.

Ei kommentteja: