4.5.2009

Vappu mökkimaisemissa


Poseerausta terassilla. Kuvista huomaa nyt hyvin miten paljon noiden otusten kokoero tällä hetkellä on - Leevi on jäänyt kääpiöksi :D


Talon kiistaton päällikkö

Vesikoira on taas käynyt kastelemassa kuonoaan..

katse järvelle






Ensin läiskytellään vedessä ja sitten hepuloidaan!

Leevi tarkkana..

järvestä juominen on taitolaji!


yhdessä



keppien järsimistä



Perjantai aamuna suuntasimme juna-asemalle, josta matka jatkui kohti Lempäälää. Parin tunnin päästä olimmekin jo perillä Pajaniemessä. Viikonloppu vietettiin isolla porukalla hirsimökissä, keskellä metsää ja järven ympäröimänä. Ilmatkin oli mitä parhaimmat! Citykoiran rooli jätettiin sinne rautatieasemalle, ja koirat sai maistaa maalaiselämää kolmen päivän verran! :)

Tuskin lienee ihme että koirilla oli hauskaa. Ne saivat olla vapaana kokoajan ja tehdä mitä tykkäsivät, ne olivat siis sisällä vaan öisin. Leia touhusi koko ajan jotakin. Se kaivoi kuoppia, kantoi keppejä ja söi niitä, kävi ravistelemassa päätään järvessä ja sukelteli... Leevi taas nautti vapaudestaan ja käveli rantaa pitkin haistellen tuulta ja juoden sieltä raikasta vettä, se myös innostui leikkimään Leian kanssa välillä ja vartioi tietenkin omaa tonttiaan. Yllätyin miten paljon ne viettivät aikaa yhdessä, vaikka niillä ihan eri jutut olikin.

Täytyy sanoa etten koskaan ole nähnyt noita koiria näin väsyneinä mitä ne nyt ovat! Ne ovat telmineet ulkona niin paljon kun yhden viikonlopun aikana voi ehtiä. Ja kannattaakin levätä, sillä mamilla on ensi viikolle jos jonkinlaista ohjelmaa koirien päänmenoksi..

Leian pentutottis alkaa, Leevin Rally-kurssi, agilityä, synttäreitä, mätsäri jne...

Ei kommentteja: