5.8.2009

Rajasaarireissu ja treenausta












Yllä siis kuvia eiliseltä Rajasaarireissulta :) Oli lämmin, hieno kesäpäivä joten päätin lähteä koirieni kanssa Rajikseen. Mietin kauan uskallanko ottaa tuon rähisijä Leevin mukaan, mutta lopputulos oli se ettei kumpikaan jää yksin kotiin tänään. Koirilla oli kuuma kun vihdoin päästiin rajikseen saakka, ja Leia syöksyi heti uimaan. Leevi aloitti murinan heti ensimmäiselle vastaantulevalle koiralle (uros), jonka seurauksena iskin sen veteen. Herra "loukkaantui" tästä mulle niin pahoin, että mökötti seuraavat puolituntia.. Eipä kuitenkaan uskaltanut rähistä kellekkään, sen pelossa että se isketään veteen uudestaan.. :) Taidanpa jatkaa samalla linjalla.
Koirilla oli tosi kivaa ja itselläni myös kun katselin tuntikausia niiden touhuiluja :)
Kotiinviemiseksi oli kaksi erittäin märkää ja hiekkaista koiraa, joilla riippui turkissa vähän kaikenlaista takiasten ja heinän väliltä. Loppuilta kuluikin koirien turkkeja puunatessa :D
Tänään oli Leevin treenit illalla. Mentiin ihan kivaa rataa, missä muutama hankalampi käännös taas mukana. Rengas oli taas hurjan hankala Leeville, vaikka sitä ollaan tahkottu ties kuinka kauan. Laitettiin siihen sitten aidat alle ettei pääse alta. Se tuottikin herralle päänvaivaa, mites nyt sitten tehdään.. Täytyy vaan itse ohjata se renkaalle selkeästi, niin kyllä se siitä läpi menee.
Leevi oli normaalia hitaampi, selkeästi sillä oli kuumakin ja se päätti mennä samaa vauhtia mun kanssa. Siinä sitten se ongelma olikin kun Leevi oli hidas, niin pysyin vaan samassa vauhdissa kun se. Etanavauhtia siis mentiin molemmat :D Kun menin itse kovempaa, tuli Leevikin mun mukana.
Illalla, vai sanoisinko alkuyöstä käytiin vielä tokoilemassa Leian kanssa pellolla. Tein sillä erityisesti seuraamista, missä kontakti on parantunut tosi paljon :) Muutamia paikallamakuita tein myös, hyvin meni vaikkakin aika on vielä alle minuutin. Sivulle- ja eteentuloja tehtiin, samoin pari luoksetuloa. Ohessa harjoiteltiin koirien ja citypupujen ohitusta vapaana, mikä sujui hienosti.
Eipä tässä suurempia turinoita tällä kertaa :)

Ei kommentteja: