31.8.2009

Viikonlopun treenejä ja hevosia


Laiska omistaja päätti taas jatkaa Tokon treenailua vähän enemmän, ja kunnostautui viikonlopun aikana.
Leevin kanssa ollaan treenailtu ihan silloin tällöin vaan, ja tosiaankin sen mielestä toko on nyt ihan huippukivaa :-) Opetin sille yhdessä vaiheessa paljonkin noutokapulan pitämistä, muttei harjoittelu tuottanut oikeen mitään tulosta.. Muutenkin se inhoaa kantaa mitään suussaan. Nyt kaivoin puolen vuoden jälkeen noutokapulan kaapista ja heitin sen sille -> Leevi juoksi ihan täydellä vauhdilla ja otti sen suuhun. Naksuttelin heti kun se itse tarjosi kapulan pitämistä ja Leevi tietenkin innostui asiasta kun sen itse sai oivaltaa. Ja nyt mulla on koira joka rakastaa noutokapulaa :) Jee!
Käytiin myös treenailemassa sunnuntaina enemmän Virvan ja Mupen kanssa. Tein Leevillä paikallamakuita, itse menin piiloon. Se oli hienosti ja valppaana koko ajan. Muilla kerroilla sen keskittyminen ei oikein ollut parasta luokkaa. Sellanen sähläyspäivä, touhotti vaan eikä oikeen keskittynyt. Luoksetulot meni hyvin :) Seuraaminen ei onnistu ollenkaan ja perusasennot on vinoja.. Mutta ehkä harjoitellaan niitä myöhemmin ja nyt keskitytään vaan kaikkeen hauskaan! Paras palkka on patukka, mitä se on ennen inhonnut.
Leian kanssa ollaan treenailtu paikallamakuuta, joka sujuu jo aika hyvin. Samoin seuraamista, sivulle tuloja ja luoksetuloja ollaan tehty. On se vaan niin ihana, aina kaikki tehdään häntä heiluen - koska mikään ei ole tylsää :-) Vielä kun se jaksaisi muiden koirien läsnäollessakin keskittyä samalla lailla kun oon vaan yksin sitä koulutellut.
Tänään Leia kävi ekaa kertaa tallilla, ja mietin mitäköhän se havosista tuumaa. Se oli ihan super-rohkea ja vaikutti ihan siltä kun se olisi siellä ennenkin ollut :) Hevosia piti haistella turvasta häntä heiluen, ja maneesissa oli kiva nukkua.. Ja parasta tietenkin on hevosen kakka :D
Leevikin oli mukana, mutta se nyt on tottunut tallikoira jo ennestään.

Ei kommentteja: