30.1.2011

Molskis!

Ylläolevasta kuvasta kiitos Piattalle! Eilen käytiin taas Leevin kanssa portugeesiporukan uimavuorolla Hyvinkäällä uiskentelemassa. Leia jäi taas kotiin, kun halusin jatkaa Leevin uintiprojektia ja kahden koiran kuivaaminen uinnin jälkeen veisi vähän turhan paljon aikaa..
No, Leia pääsee sitten ensikerralla. Leevi oli alkuun vähän vastahakoinen uimisesta ja arasteli ramppeja, mutta hetken päästä herra jo juoksenteli innoissaan ramppeja kohti ja haukkui innoissaan! Haukkuminen nyt ei kovin toivottavaa ollut, mutta kertoipa sen éttä herra keräsi aikamoiset kierrokset, eli ei sillä ihan kurjaa voinut olla ;) Piisoni ui taitavasti! Kotona sitten otettiinkin rennosti, uiminen väsytti Leeviä varsin tehokkaasti.

Ja sitten kuvia Leiasta, joka esittelee uutta Pomppa-takkiaan :) Aika harvoin tuo eläin palelee, mutta kun mittari läheni -20 astetta ja neiti alkoi liikkua ulkona kaksi tassua maassa kerrallaan, niin oli aika laittaa Pomppa niskaan. Ja onhan tuo lihasten lämmittelyä varten treenien jälkeenkin oikein tarpeellinen takki.



Leian kanssa ollaan käyty nyt juoksemassa pari kertaa, viimeksi tänään. Totesinpa vaan ettei tuo osaa vetää vielä niin hyvin, etteikö ottaisi häiriötä toisesta koirasta. Ohitukset menee ihan hyvin, mutta kun lähdettiin tänään yhdessä Norin ja Piattan kanssa, niin keskittyminen ei ollut ihan priimaa. Otti tosi paljon häiriötä Norista. Mutta ajoittain veti tosi kivastikkin :)
Tokoa ollaan tehty nyt joka päivä tälläviikolla. Kevään suurin projekti tokon osalta olisi saada vihdoin se paikallamakuu varmaksi, niin päästäisiin sinne kokeisiinkin joskus. Katselin tulevan vuoden tokokokeita, ja toukokuussa olisi hienoa päästä korkkaamaan alokasluokka ja jatkaa sitten alkusyksystä. Kesällä olisi kokeita paljon, mutta luulenpa ettei tuo koiruus ole ihan vedossa silloin, mahdollisten juoksujen ja helteen takia.. No, katsotaan.
Leia on tehnyt tosi hienoja paikkallamakuita, ei ole reagoinut viereisen koiran nousemiseen eikä vieressä riehuvaan koiraan mitenkään. Ollaan tehty lyhyitä ja pitkiä makuita, niin ajallisesti kun matkallisestikkin. Vaihtelevia treenejä, mutta ennenkaikkea kiinnitetty huomiota rauhalliseen mielialaan koiralla. Muissa liikkeissä olen taas vaatinut täydellistä motivaatiota, ja intoa, ja tosi hyvin se onkin toiminut :) Pitäisi vaan keksiä tuolle koiralle jotain uutta opetettavaa ja vaihtelevampia treenejä. hmmm..





Ei kommentteja: