4.5.2011

Tokopainotteisia treenailuja jälleen

Treeneistä jälleen.. Maanantain agit Leevanderin kanssa meni tosi kivasti :) Eikä tuo räksyttänyt taaskaan radalla! Vauhtia ja intoa kyllä oli, ja koiruus irtosikin kivasti. Ihan helppoa rataa tehtiin ja niistotreenejä jatkettiin. Ens viikolla alkaakin sitten jo Leiankin treenit!

Leian kanssa on tällä(kin) viikolla oltu tylsiä ja hinkattu vaan tokoa. Edes jälkikautta ei olla ehditty avaamaan vielä! Maanantaina käytiin treenailemassa paikallamakuuta, tiistaina paikallamakuita ja seuruuta sekä tänään paikallamakuuta, seuruita ja luoksetuloja.

Paikallamakuu onkin sitten se tämän blogin suosikkiaihe, ja pakko sanoa etten vieläkään luota Leiaan tarpeeksi. Tänään toinen koira riekkui ja tokoili vieressä ja Leian kaula oli pitkä kun kirahvilla kun se yritti kyyläillä sinnepäin. Makasi kyllä ihan hyvin, eikä se nousta meinannut, mutta.. Toiset kaksi makuuta (ja alkuviikon treenit) meni paremmin.
Tuo koira on treenikentälle saavuttaessa kun räjähdysvaarassa oleva, sille ei tarvitse kun hihkasta vähän niin kierrokset nousee jo.. Se teki taas ihan tosi hienolla innolla hommia, mutta hitsi se on nopea.. Tarkoitus oli alunperin tehdä vaan hyppyä eräällä pk-kentällä, mutta eikös ne olleet sen nyt naulanneet siihen metrin korkeuteen eli lautoja ei saanut itse laskettua.. Jäi hyppy tekemättä ja toivon vaan parasta että se osaisi sen myös lauantaina. Ei yhtään innosta se koe, eikä meillä taida kovin kummoisia odotuksia olla. Kunhan nyt koira toimis osaamisensa mukaan, ainakin paikallamakuussa ja malttaisi myös vähän keskittyä ;)

Ei kommentteja: