30.12.2012

Vuoden viimeiset

Kisat.. Tässä videotodistetta että oltiin piisonin kanssa tänään kisaamassa. Tuloksilla ei tänään oikein juhlittu, ekalta radalta vitonen ja toiselta hylly.
Eka rata oli vielä ihan kiva, mitä nyt videolta pistää silmään miten paljon oma ohjaus hidastaa koiraa, kepit ehkä pahimpana. Koira osaa kyllä kepit kaukaakin ohjattuna, mutta minäpä sohin siinä miten sattuu ja olen koiran tiellä. Nolla se olisi kaikesta huolimatta ollut ilman tuota Leevin ihme pyörähdystä ennen putkea. Ja huom. se oli se radan helpoin kohta ;)

Toka rata oli ihme säätöä, siinä ei enää paljonkaan mitään hyvää löytynyt. Alku oli hyvin saman näköinen kun edellisellä radalla, mutta sillä erotuksella että putkesta PITI mennä ohi, vaan Leevipä sinkosi sinne onnessaan uudestaan (ja kröhöm, omalla löysällä ohjauksellahan ei ollut siihen vaikutusta..). Kepeillä taisin taas olla piskin tiellä, joten jouduin lähettämään uudestaan.

Kiitos Saralle videoinnista! Videolta taitaa parhaiten oppia omat mokansa. Ensi viikonloppuna sitten JUOSTAAN pienen valkoisen kanssa kolme starttia, ja tälläkertaa kyllä ohjaajakin saa vähän luottaa koiraansa eikä jarrutella sitä joka käänteessä. Nih.

Ei kommentteja: