26.3.2010

Kelvollinen rauniokoiraksi

Leia käväisi keskiviikkona HEPeKon alkutestissä Herttoniemen raunioradalla.
Testi oli melko yksinkertainen, koiralta testattiin pariin otteeseen luoksepäästävyys vieraalla ihmisellä ja testattiin koiran laukausvarmuutta, sekä käsittelyä kantamalla koiraa n.10 metriä.

Leia ei laukaksiiin reagoinut, ja vieraat ihmiset tervehdittiin varsin innokkaasti. Etujalat eivät pysynyeet maantasalla, mutta lähinnä tässä testtiinkin ettei koira ole varautunut tai agressiivinen ;) Koiran kantamisessa nyt ei onglemia ollut myöskään.

Elikkä läpi päästiin, ja saatiin todistus että ollaan suoritettu alkutesti hyväksytysti ja valmiita hakemaan koulutuksiin :) Nyt sitten vaan jäsenhakemusta tekemään ja ilmoittautumaan koulutuksiin..

3 kommenttia:

Piatta + Nori ja Nasta kirjoitti...

Hienoa te!:)

Essi kirjoitti...

Onnea testin läpäisemisestä! Itseäkin kiinnostaa rauniojutut - jos joskus saisi koiran josta hommaan olisi... Onhan tuota kuultu raunioita harrastavasta bichonistakin mutta meidän Lilliä en kyllä osaisi kuvitella oikeen hakuhommiin. :)

Menestystä teille! :)

Laura kirjoitti...

Piatta & Essi/ Kiitos ;)

Tosiaan, ehkä bichoni ei ole mikään paras mahdollinen peko-juttuihin, ihan jo kokonsa puolesta. Leevin kanssa on kyllä hakua tehty (vähänlaisesti, mutta kuitenkin) ja se on taitava etsimään - mutta se on aika varautunut vieraille. Ei muutenkaan ehkä luetettavin mahdollinen pelastuskoira : "hyi, liian märkää", "hyi, liikaa risukkoa" :D