17.3.2010

Leevin hammasongelma & biisoniagit

Sunnuntai-iltana Leevi veti normaalisti kylkiluuta iltapalaksi, ja itse istuin vieressä lattialla. Sitten kuului kovaääninen *RÄKS* ja joku terävä palanen osui koiran suusta minuun. Leevin suuhun katsoessani selvisi että hammas oli katkennut puoliksi ja irronnut palanen oli siis puolikas poskihammas.

Eläinlääkäriin soittelin heti maanantaina, ja tälle päivälle saatiin varattua aika.
Eläinlääkärin mukaan hammas on haljennut aivan juuresta asti, joten sille ei voitu mitään tehdä. Hammas lähtee joko kokonaan itsekseen (esim.luuta syödessä) tai sitten se joudutaan poistamaan eläinlääkärin toimesta. Hammas siis heiluu koskettaessa tällähetkellä, eikä toivoa sen "pelastamisesta" enää ole. Katselen tässä vähän aikaa mitä tuolle hampaalle käy, vasta sitten varaan ajan sen poistamiseen. Onneksi hammas ei vaivaa Leeviä mitenkään :)

Leevin kanssa käytiin eilen myös agittaamassa Konalassa. Tehtiin tälläkertaa vauhdikasta, motivoivaa rataa. Aloiteltiin ensin yksittäisillä esteillä; kepeillä, keinulla, A:lla ja puomilla. Vahvistettiin kontakteja näillä kontaktiesteilä, ja harjoiteltiin keppien hakemista. Tehtiin myös rataa, missä kunnon vauhtisuoria putkia ja hyppyjä, sekä puomi ja pöytä. Oli kiva tehdä pitkästä aikaa näin helppoa rataa, ja Leevi pääsi menemään lujaa :) Oikeen vauhdin hurmaa siis tämän viikon treeneissä :D

Ei kommentteja: