12.3.2010

Tiistain agiliitelyt & Leian tokoilua



Leevanderi pääsi tiistaina taas agiliitelemään Konalaan. Tehtiin taas rataa, missä välistävetoja, keppejä ja takaaleikkauksia. Koska takaaleikkaukset on jostain kumman syystä tuon koirulaisen ihan mahdottoman vaikea hahmottaa, tehtiin sen kanssa ihan vaan putkeen lähettämistä takaaleikaten, namilautasella. Kaikenlaiset kosketus/namilautaset saa tuon pienen ahneen koiran silmät syttymään :) Kun putkeen lähetys sujui ongelmitta, niin tein hypyllä ja siitä takaaleikaten putkeen, ja meni tosi hyvin! Eihän me noita olla kun pari vuotta harjoiteltu, ehkä laiskuuttani olen vaan harjoitellut mahdollisimman nopeeta valssausta takaaleikkauksien sijaan, mutta liian usen törmään siinä koiraan..
Noiden harjoitusten jälkeen jatkettiin taas koko radan menemistä, ja se kesti siinäkin takaaleikkauksen kun muisti namilautasen olleen putken päässä (kävi siellä pari kertaa kesken radankin tsekkaamassa..).
Rata meni muutenkin ihan kivasti, kepeille menossa herra vähän sähläsi mutta muuten ihan ok :)

Molempien kanssa käytiin tossa lähikentällä keskiviikkona treenailemassa, kun Piatta lähti portugeesineitosten kanssa seuraksi.
Lähdin heti töistä tultua tohon kentälle, joten Leian energia purkautui myös typeränä häsläämisenä.
Yritin jotain helppoa saada sen kanssa tehtyä, kun ei ollut tosiaan keskittyminen huipussaan, energiaa yksinkertaisesti oli liikaa.
Tein sen kanssa paikanlamakuuta, tiheästi palkkaille ja pysyi hyvin vaikka rauhaton olikin. Tein myös kaukoja ja niissä keskittyminen oli tosi hyvää J Seuraaminen oli vähän niin ja näin, joten tein ihan parin askeleen innokasta seuruuta ja palkkasin. Lopuksi tehtiin vielä noutoa, josta on tullut Leian lemppariliike. Hyvin meni kapulan luovutus ja nouto ulkona, vaikkei olla ennen sitä muuta kun sisällä tehty.
Leevi taasen harjoitteli vaan luoksareita, sivulletuloja, istumisia ja maahanmenoja lelupalkalla ja oli Super innokas retuuttamaan pitkää köysilelua. Paikallamakuuta tehtiin kanssa pari minuuttia, ja meni tosi hyvin! Hauskaa miten erilaisia noi kaksi on, kaikki mikä Leeville on helppoa, on sitten Leialle vaikeampaa ja toinpäin. Leialla nopeus, Leevillä kärsivällisyys..

Ei kommentteja: